EğlenceTeknoloji

Fortnite sızıntısı heyecan uyandıran yenilikleri işaret ediyor

fortnite 2. bölüm

Fortnite‘ın kısa süre önce başlayan ikinci bölüm macerası, hem oyunculara çok sayıda yeni araç hem de yeni bir harita getirmişti. Epic Games’in popüler “büyük savaş” oyunundaki yenilikler önümüzdeki dönemde de devam edecek gibi görünüyor. İkinci bölümün ikinci sezonuyla ilgili bir sızıntı, Fortnite oyuncularını nelerin beklediği konusunda ipucu veriyor.

Öncelikle son sızıntıyı paylaşanın Fortnite’ın tanınmış veri madencisi HypeX olduğunu belirtmek gerekiyor. HypeX’in başka bir veri madencisi olan “spedicey1” rumuzlu Twitter kullanıcısının buglularını paylaştığı tweet; çeşitli oyun içi unsurlara ait kod isimlerini gösteriyor. Bu unsurlar arasında tuzaklar ve çeşitli oyun malzemeleri bulunuyor.

HypeX’in paylaşımındaki bazı kod isimlerine anlam vermek pek kolay değil. Örneğin, aletler bölümündeki “Heart” (Kalp) kod adının neyi sembolize ettiği pek kolay çözülemiyor. “Cloning Machine” (Klonlama Makinesi), “Tornado Grenade” (Kasırga El Bombası) gibi kod isimlerin neyi işaret ettiğini anlamak ise biraz daha kolay.

Fortnite oyuncuları bu yeniliklerle ne zaman buluşacak?

Tuzaklar kısmında ise “Cage” (Kafes) ve “Surprise Party” (Sürpriz Parti) kod isimleri bulunuyor. Özellikle “sürpriz parti” kod adının nasıl bir sürprizi işaret ettiği merak uyandırıyor.

Peki Epic Games bu yeni araçları Fortnite’a ne zaman ekleyecek? Bu konuda şimdiden bir şey söylemek mümkün değil. Bahsi geçen araç ve tuzakların hepsinin aynı anda kullanıma sunulamayabileceğini de belirtmek gerekiyor. Yine de, Epic Games’in planladığı yenilikler, Fortnite oyuncularına geleceğe heyecanla bakmak için ekstra bir sebep veriyor.

İLGİLİ HABERLER