Eğlence

Fortnite Dünyayı Kurtar modunda hediyeli etkinliğe ev sahipliği yapıyor

fortnite dunyayi kurtar

Dünya genelinde 200 milyondan fazla oyuncusu bulunan Fortnite, hâlihazırda en popüler oyunlar arasında bulunuyor. Fortnite Dünyayı Kurtar modunda şu günlerde özel bir etkinlik gerçekleştiriliyor. Bu modda ortaya çıkan Fırtına Kralı’nı yenmeyi başaran oyunculara, Epic Games tarafından özel bir rozet hediye edilecek. Bu rozet oyuncuların evine ücretsiz olarak gönderilecek.

Fırtına Kralı, Fortnite’ın hikaye tabanlı Dünyayı Kurtar modunun yedinci sezonunda ortaya çıkıyor. Oldukça güçlü olan bu canavar, Tekinli Vadi hikayesinin üçüncü bölümünün sonunda oyuncuların karşısına dikiliyor. Oyuncular Fırtına Kralı’na karşı savaşırken inşa becerilerini, sahip oldukları eşyaları, nişan alma becerilerini ve reflekslerini de test edecek.

Fırtına Kralı’nı öldüren oyuncuların kazanacakları özel Fırtına Kralı Rozeti, Epic Games tarafından ücretsiz olarak adreslerine gönderilecek. Görevi başarıyla tamamlayan oyuncular e-mail ile özel bir kod ve rozeti nasıl alacaklarını anlatan yönergeleri alacak.

Fortnite Dünyayı Kurtar modu içindeki Fırtına Kralı Rozeti hediyeli etkinlikte silah şemaları, eşyalar, tecrübe puanları gibi birçok ödül de oyunculara sunulacak. Oyuncuların rozete ve diğer hediyelere sahip olmaları için 2 Ocak 2019 saat 07:59’a kadar Fırtına Kralı’nı öldürmeleri gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER