EğlenceTeknoloji

Fortnite için Among Us’ı hatırlatan yeni oyun modu

fortnite among us

Epic Games, Fortnite oyuncularının Among Us meraklarını oyundan çıkmadan yaşamalarını sağlayacak “Imposters” isimli yeni ve sınırlı süreli bir oyun modu duyurdu. Söz konusu modda, oyuncular sekiz ajan ve iki sahtekarın bulunabildiği iki takımda mücadele ediyor.

Imposters modunda mücadele “The Bridge” (Köprü) adını taşıyan yeni bir haritada gerçekleşiyor. Ajanların müsabakayı güvenli şekilde tamamlamak için kendilerine verilen görevleri yerine getirmesi gerekiyor. Sahtekarlar ise tahmin edilebileceği üzere bu planı baltalamaya çalışıyor.

Bir ceset bulunduğunda hayatta kalan herkes düşüncelerini ve şüphelerini dile getiriyor. Ardından hayatta kalanlar suçluyu belirlemek için oy veriyor. Bu modda herkese açık sesli sohbet devre dışı bırakılıyor ve oyuncuların hızlı sohbet menüsü üzerinden simgelerle iletişim kurması gerekiyor.

Sahtekarlara rakiplerini kandırmalarına yardımcı olmak için bazı özel yetenekler sunuluyor. Hem ajanların hem de sahtekarların oyunun muz maskotu Peely gibi görünmesi sağlanabiliyor. Buna ek olarak, herkes haritadaki farklı bir noktaya ışınlama yöntemiyle gönderilebiliyor. Tıpkı Among Us’ta olduğu gibi, The Bridge’de de oyuncuların üzerinde çalıştığı görevler de dondurulabiliyor.

Epic Games, Fortnite için daha önce de Among Us esintili bir deneyim sunmuştu. “The Spy Within” isimli özel ve sınırlı süreli mod geçtiğimiz yılın sonlarında oyuncularla buluşmuştu.

İLGİLİ HABERLER