Eğlence

Fortnite 6.10 güncellemesiyle oyun turnuvaları dönemi başlıyor

fortnite 6.10

Epic Games, Fortnite 6.10 güncellemesini dağıtıma çıkarttı. Yeni güncellemeyle oyunculara “Dört Teker” adını taşıyan iki kişilik yeni bir araç sunuluyor. Buna ek olarak, oyunculara pek çok farklı ve eğlenceli oyun içi turnuvaya katılma imkanı da sağlanıyor. Oyunun altıncı sezonu kısa süre önce başlamıştı.

Güncellemenin öne çıkan yeniliklerinden biri olan Dört Teker, sürdükçe hız kazanıyor ve hız takviyesi çubuğu da eş zamanlı olarak dolmaya başlıyor. Bu çubuk dolduktan sonra kısayol tuşuna basıldığında araç birden hızını artırıyor ve önüne çıkan yapıları yıkıp içlerinden geçebiliyor.

Fortnite 6.10 güncellemesiyle gelen diğer yeni özellikse oyuna eklenen “Etkinlikler” sekmesi içinde yer alan turnuvalar. Turnuvalar tüm oyunculara açık olacak ve herkese profesyonel oyunculara karşı yarışma ve adını duyurma şansı verecek. Turnuvalara katılan oyuncuların tümü eşit şartlarda başlayacak ve aynı puana sahip olacaklar. Yarışmalarda oyuncular rakiplerini avlayıp hayatta kalmaya çalışarak puan toplayacaklar. Sezon sonunda ise herkes kendine yakın seviyede puanlar alan oyuncularla mücadele edecek ve turnuvanın altın rozetini kazanmaya çalışacak.

Fortnite 6.10 güncellemesi ile performans, arayüz, animasyon, ses gibi farklı başlıklar altında yapılan iyileştirmeler de oyunculara ulaştırılıyor.

İLGİLİ HABERLER