EğlenceTeknoloji

Fortnite’ın uzaylılar, Superman ve Rick Sanchez’in olduğu yeni sezonu başlıyor

fortnite

Bir süredir beklenen Fortnite 2. Bölüm 7. Sezon macerası bugün başlıyor. Epic Games, yeni sezonu başlatmak için oyunun sunucularını bir süreliğine çevrimdışı hâle getirdi. Yeni sezonda oyun haritasını daha önce de işareti verildiği üzere uzaylılar işgal edecek.

Epic Games, popüler kültürün önemli karakterlerini Fortnite’a getirme geleneğini yeni sezonda da sürdürecek. Oyuna yeni sezonda orijinal Superman’in yanı sıra son zamanların popüler çizgi dizilerinden Rick and Morty’nin çılgın bilim insanı Rick Sanchez de katılıyor.

Yeni sezonla birlikte oyunun Savaş Bileti de doğal olarak yenileniyor. Epic tarafından paylaşılan Savaş Bileti videosunda oyuna yeni sezonda çok sayıda kostüm ve sevinç ifadesi ekleneceği görülüyor.

Buna ek olarak, oyuncular yeni sezon temasına uygun olarak adanın etrafında UFO’lar ile gezebilecek. Clark Kent’i de adanın üstünde uçarken görmek mümkün olacak.

Fortnite oyuncuları yeni sezonla birlikte yeni silahlara da kavuşacak. Bu silahlar arasında göze Half-Life 2’nin yerçekimi silahını hatırlatan ve oyunculara büyük objeleri kaldırarak düşmanlarına fırlatma imkanı veren silah çapıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER