EğlenceTeknoloji

Fortnite’ta yeni sezon başladı, ada sular altında kaldı

fortnite 2. Bölüm 3. Sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fortnite oyuncularının çok uzun süredir beklediği 2.Bölüm 3. Sezon macerası sonunda başladı. Oyuncular bu yeni sezonda, daha önce verilen ipuçlarından da anlaşıldığı gibi, oldukça “ıslak” bir ortamla karşılaşıyor.

Yeni sezonda oyuncular kısmen sular altında kalmış bir adaya bırakılıyor ve burada oyunculardan yeni şeyler denemeleri isteniyor. Bu bilgisayar tarafından kontrol edilen yağmacılarla mücadele etmek, köpek balıklarının sırtında yolculuk yapmak veya sular altında yaşama uyum sağlanan bölgeleri keşfetmek olabiliyor.

Çok fazla şey değişmiş gibi görünse de, tecrübeli Fortnite oyuncularını farklı bir deneyimin beklemediğini belirtmek gerekiyor. Büyük ölçüde aynı kalan haritada önemli noktalar da değişmiyor. Sadece adanın su seviyesinin belirgin biçimde yükselmesi ve bazı yerlerin su altında kalması işleri değiştiriyor. Ancak Epic Games, bu durumun geçici olduğunu şimdiden belirtmeyi ihmal etmiyor. Şirketten yapılan açıklamada zaman içinde adadaki suların çekileceği ifade edildi.

Hemen yukarıdaki videoda da görebileceğiniz üzere, yeni sezonda Fortnite oyuncularına yeni ulaşım araçları sunuluyor. Bu araçlardan birisi otomobiller. Ancak haritanın büyük ölçüde sularla kaplanması sayesinde jakuzileri ve hatta köpek balıklarını da ulaşımda kullanmak mümkün hâle geliyor.

Yeni Fortnite sezonuyla birlikte Savaş Bileti de yenileniyor. Bu Savaş Bileti’nin poster yüzü DC’nin popüler karakterlerinden Aquaman olurken, oyunculara Savaş Bileti ile yeni kostümler ve yeni araçlar da sunuluyor.

Fortnite 2. Bölüm 3. Sezon ile birlikte oyundaki cephaneliğe de yeni silahlar ekleniyor. Yeni silahların yanı sıra eski sezonlarda da kullanılan ve oyuncular tarafından beğenilen bazı silahlar da tekrar cephanelikte yerini alıyor.

İLGİLİ HABERLER