EğlenceTeknoloji

Fortnite yeni sezonda zamanı bükecek

fortnite 10. sezon

Fortnite, 10. sezon macerası bugün itibarıyla başlıyor. Oyunun yapımcısı Epic Games‘ten gelen ilk bilgiler, Fortinte’ın yeni sezonda “patlayacağını” gösteriyor. Şirket tarafından yayınlanan bir video, oyunun pek çok hayranının beklediği bir gelişmeyi ortaya koydu.

Fortnite’ın yeni sezonu, Ganimet Gölü’nün üstündeki parlak kürenin patlamasıyla başlıyor. Bu kürede son birkaç gündür çatlakların oluşması, Fortnite oyuncularına bir şeylerin patlayacağını düşündürmüştü.

Epic Games, konuyla ilgili ilk paylaşımından bir süre sonra daha fazla detay barındıran başka bir video daha paylaştı. Söz konusu videoda, bir karakter patlamanın ardından eski Fortnite sezonlarına ait unsurlar ve anların arasında dolaşırken görülüyor. Geçen yıla ait roket fırlatma izi ve geçtiğimiz sonbahardaki küp patlamasının ardından ortaya çıkan sihirli kelebek, tanıdık unsurların içinde öne çıkıyor. Eğlenceli muz Muzaffer’in de görüldüğü video, “Zaman tükeniyor” sloganıyla sona eriyor.

Fortnite 10. sezon ile mazisine bakacak

Epic, Fortnite 10. sezon macerasıyla ilgili ipuçlarını vermeye kısa bir süre önce başlamıştı. Şirket ilk olarak Fortnite Dünya Kupası’ın finalleri sırasında bir görsel paylaşmış ve yeni sezonda geçmişe dönülebileceğinin işaretini vermişti. Yayınlanan son video, Epic Games’in yeni sezonda artık yeterince zengin olan mazisinden yararlanacağını kesinleştiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER