Teknoloji

Flipper Zero’nun şeffaf sürümü yurt dışında piyasaya sürüldü

flipper zero

Merakla beklenen Flipper Zero’nun şeffaf sürümü nihayet piyasaya sürüldü. Bu çok amaçlı alet, “taşınabilir çok amaçlı alet” olarak tanımlanıyor ve artık şeffaf bir gövdeyle kullanıcılarını karşılıyor.

Bu sürümde de, RFID, NFC, sub-GHz, Bluetooth, USB-C ve yukarıdaki GPIO portları gibi özellikler mevcut. 18 açıkça etiketlenmiş GPIO portuna sahip olan cihaz, donanım ile etkileşimde bulunmayı kolaylaştırıyor.

Temmuz ayında, şirket bir uygulama mağazası açtı. Bu, kullanıcıların Flipper Zero için uygun yazılımı kolayca bulabilmelerini sağlıyor.

Şeffaf sürüm, sınırlı sayıda üretilecek ve yalnızca 7.500 ünite hâlinde piyasaya sürülecek. Fiyatlandırma, diğer modellerle aynı şekilde 169.99 dolar olarak belirlenmiş.

Daha önce bir Flipper Zero satın almış olanlar için ne yazık ki şeffaf kasa ayrı olarak satılmayacak.

Flipper Zero’nun ilk tasarımı, fin şeklindeki cihazlar, cyberpunk estetiği, Tamagotchi ve 2000’lerin retro cihazlarından ilham aldı. Bu şeffaf sürüm ise, cihazın iç bileşenlerini ve açık kaynaklı olma konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Flipper Zero’nun şeffaf sürümü, çok amaçlı aletin tüm özelliklerini bir araya getirerek kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Sınırlı sayıda üretilen bu model, estetik ve işlevselliği bir araya getiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER