Teknoloji

Fitbit Charge 4 için beklenen duyuru yakında gelebilir

fitbit charge 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google‘ın sahibi olduğu Fitbit, yeni bir cihaz çıkarmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde söz konusu cihazın izine rastlanırken; şimdiden ortaya çıkan bir ürün sayfası, bu cihazın uzun süredir beklenen Fitbit Charge 4 olduğunu gösteriyor.

FCC belgelerinde Fitbit’in yeni cihazı için “kablosuz aktivite takipçisi” tanımlaması kullanılıyor. FB417 model numarasını taşıyan cihazın Charge serisine katılma ihtimali ise oldukça yüksek görünüyor. Cihaz için kullanılan elektronik etiket de Fitbit Charge 3‘ünkine bir hayli benziyor.

FCC belgelerinde görülen cihazın Charge 4 olduğuna inanmak için daha fazla kanıt da mevcut. Birleşik Krallık merkezli çevrimiçi satış platformu Mobile Fun’ın veri tabanında da “Fitbit Charge 4 NFC Fitness Akıllı Takip Cihazı” şeklinde bir ürün sayfası yer alıyor.

fitbit charge 4

Ürün sayfasında cihazı gösteren bir fotoğraf yer almıyor. Ancak cihazın tanım bölümünde şu ifadeler bulunuyor: “Fitbit Charge 4’le tanışın. Gül ağacı rengindeki bu akıllı bileklik, serinin şimdiye kadarki en güçlü üyesi. Egzersiz aktivitelerini son derece detaylı biçimde ölçmek için tasarlanan Charge 4, bildirimlerinizi de gösteriyor. NFC desteği bulunan ve suya dayanıklı olan cihaz, iOS ve Android ile de uyumlu.”

Fitbit Charge 4’ün tüm versiyonlarında NFC desteğinin bulunmasının dikkate değer olduğu söylenebilir. Fitbit Charge 3’te NFC desteği isteyenlerin standart versiyona kıyasla biraz daha fazla para ödemesi gerekiyordu.

fitbit charge 4

Mobile Fun’ın internet sitesine göre; Fitbit Charge 4’te adım sayar, uyku takibi, suya dayanıklılık ve Bluetooth desteği gibi özellikler mevcut. Akıllı bilekliğin pil ömrünün ise 7 gün olduğu belirtiliyor.

Fitbit Charge 4, İngiltere’de 139.99 sterlin karşılığında satılacak. Akıllı bileklik için gül ağacının yanında siyah ve fırtına mavisi renk seçenekleri sunulacak. Granit modelini isteyenlerin ise 159.99 sterlin ödemesi gerekecek.

İLGİLİ HABERLER