Teknoloji

Fisher-Price’ın popüler oyuncak telefonu gerçekten telefonla konuşturacak

fisher-price chatter telephone

Fisher-Price Chatter Telephone, bir oyuncak olsa da, pek çok kişiye ilk telefon deneyimini yaşatmıştı. 60. yaşını kutlayan bu popüler oyuncak, yeni yaşıyla birlikte dikkat çekici bir özellik daha kazandı. Artık Chatter Telephone ile gerçekten telefon konuşması yapmak mümkün olacak.

Chatter Telephone Bluetooth Edition‘ın bir telefondan ziyade bir aksesuar olduğunu belirtmekte fayda var. Oyuncak iOS veya Android telefona Bluetooth aracılığıyla bağlanacak. Gizmodo’nun haberine göre, kullanıcılar numaraları plastik kadran üzerinden çevirebilecek. Gelen aramalar ahizeyi kaldırarak yanıtlanabilecek, ahizeyi telefonun üstüne koyarak da görüşmeler sonlandırılabilecek.

Chatter Telephone Bluetooth, telefon görüşmelerinde hoparlör olarak da kullanılabilecek. Yani çocuklar önemli görüşmelerini elleri serbest şekilde de gerçekleştirebilecek.

Fisher-Price Chatter Telephone Bluetooth Edition, microUSB girişi üzerinden şarj ediliyor. Bunun yurt dışı satış fiyatı 60 dolar olarak belirlenen cihaz için hayal kırıklığı yaratan bir özellik olduğu söylenebilir. Chatter Telephone Bluetooth Edition’ın ne zaman satışa sunulacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER