EğlenceTeknoloji

Final Fantasy VII Remake PC versiyonunun izi Epic Games Store’da görüldü

final fantasy vii remake pc

Final Fantasy VII Remake hayranları oyunun PlayStation’ın ardından PC versiyonunun da çıkmasını bekliyor. Epic Games Store kaynaklı bir sızıntı, bu beklentinin gerçeğe dönüşeceğini gösteriyor.

“Fusionterra” rumuzlu bir ResetEra forumu kullanıcısı, Epic Games Store’a yönlendirilmiş bir veri tabanı listesinde detayları ortaya çıkardı. “Pineapple QA” başlıklı kayıt ilk başta pek fazla anlam ifade etmese de, biraz daha derinlere inildiğinde Final Fantasy VII Remake’in PC versiyonunun izlerini görmek mümkün oluyor.

Söz konusu referanslar daha sonra kaldırılırken, listede başka bir bilgi görmek de mümkün olmuyor. Dolayısıyla şimdiden Final Fantasy VII Remake’in PC versiyonunun ne zaman çıkacağına dair bir şey söylemek oldukça zor.

Yapımcı Square Enix daha önce Kingdom Hearts’ı Epic Games Store üzerinden PC’ye getirmişti. Sony’nin de özel PlayStation oyunlarını PC’ye getirmek istediği biliniyor. Bu nedenle Final Fantasy VII Remake PC versiyonu için de benzer bir reçetenin uygulanması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER