Eğlence

Final Fantasy VII Rebirth için ilk video paylaşıldı, çıkış tarihi açıklandı

final fantasy vii rebirth

Square Enix, Final Fantasy VII hakkındaki bilgileri paylaştığı bir canlı yayın gerçekleştirdi. Bu canlı yayında Final Fantasy VII’nin “remake” yolculuğunun Final Fantasy VII Rebirth ile devam edeceği ve oyunun 2023’te oyuncularla buluşacağı açıklandı.

Oyun Final Fantasy VII Remake’in bittiği yerden başlayacak. Yayınlanan ilk video, orijinal oyundaki çizgiden biraz daha fazla sapmayla karşılaşabileceğimizi gösteriyor. Buna ek olarak, oyunun en meşhur sonlarından kaçınmanın mümkün olup olmayacağı sorusu da akıllara geliyor.

Videoda Aerith’in kendi kaderi hakkında konuştuğunu duyabiliyoruz. Ancak bu konuşmalar Final Fantasy VII’nin meşhur gelişmeleri içinde oldukça havada kalıyor. Oyun önümüzdeki yılın sonunda PlayStation 5’te oyuncularla buluşacak. Kesin çıkış tarihi bilinmese de, böyle bir oyun için şimdiden bu kadar fazla bilgi paylaşılmasının değerli olduğu söylenebilir.

Square Enix, Final Fantasy VII için toplamda üç adet “remake” oyununun çıkacağını da açıkladı. Dolayısıyla orijinal hikayede daha keşfedilmeyen çok fazla şeyin olduğunu belirtmek gerekiyor.

Final Fantasy VII Rebirth hakkındaki ilk bilgileri paylaşan Square Enix, Crisis Core’un “remake” versiyonu üstünde çalıştığını açıkladı. Bu yıl yayınlanacak oyunu hem PS’te hem Xbox’ta hem Switch’te hem de PC’de oynamak mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER