Eğlence

Final Fantasy Pixel Remaster serisinin Nintendo Switch ve PS4’e geliş tarihi belli oldu

final fantasy pixel remaster

Final Fantasy Pixel Remaster serisinin yolunu gözleyen konsol sahiplerinin beklediği haber sonunda geldi. Square Enix, duyurusunu geçtiğimiz yılın aralık ayında yaptığı serinin 19 Nisan’da PlayStation 4 ve Nintendo Switch sahipleri, Pixel Remaster serisi kapsamında sunulan altı oyunu oynayabilecek. Bu oyunlar tek tek veya bir paket olarak satın alınabilecek.

Pixel Remaster serisi ilk olarak 2021’de PC ve mobil cihazlarda oyuncularla buluşmuştu. HD ekranlar için tasarlanan 2D grafikler sunan seri, müzikleri ve yeni oyun özellikleriyle birlikte görsel yanını destekleyen komple bir deneyim vadediyor. Oyunların konsol versiyonunda oyuncular eski ve yeni müzikler arasında geçiş yapabiliyor. Buna ek olarak, oyuncular orijinal yazı tipi ve piksel tabanlı yazı tipi arasında da tercihte bulunabilecek.

Pixel Remaster oyunlarını kavgaya karışmadan, rahat bir şekilde oynamak isteyen oyuncular “gelişigüzel karşılaşma” özelliğini devredışı bırakabilecek. Buna ek olarak, çok fazla zaman harcamadan seviye atlamak isteyen oyuncular, dört kat daha fazla deneyim puanı kazanmak için “katlama” özelliklerini aktif hâle getirebilecek.

Final Fantasy Pixel Remaster serisinin oyunları için ne kadar ödemek gerekiyor?

Final Fantasy Pixel Remaster serisinin oyunları, Nintendo eShop’ta satışa sunulmuş durumda. Serinin tamamı için 75 dolar ödemek gerekiyor. İlk üç oyunun tekli satış fiyatı 12 dolar olarak belirlenirken, diğer üç oyun için fiyat 18 dolara yükseliyor. PlayStation 4 versiyonu içinse şimdilik fiyat açıklanmış değil. Her iki konsolda da serinin oyunlarını 25 Mayıs’a kadar satın alanlara çeşitli hediyeler verilecek.

İLGİLİ HABERLER