Eğlence

FIFA Futbol: FIFA World Cup ile Dünya Kupası heyecanı sürüyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

fifa futbolDünyanın en popüler sporu olan futbolun en büyük bayramının da Dünya Kupası olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Dört yılda bir kutlanan bu bayram kimi zaman hayal kırıklığına yol açsa da, bu durum kupanın yarattığı heyecanın büyük olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Futbolla ilgisiz şeylere bile yansıyan bu heyecan, futbolla doğrudan ilgili unsurlarda kendisini doğal olarak çok belirgin bir biçimde gösteriyor. FIFA Mobile da FIFA Futbol: FIFA World Cup paketiyle bu heyecana ortak oluyor

Dünya Kupası paketinin temel dinamikleri, FIFA Mobile’ın temellerinden çok uzaklaşmıyor. Oyuncular yine kendi takımlarını oluşturup yönetirken, takımın merkezinde Real Madrid ve Portekiz’in süper yıldızı Cristiano Ronaldo yer alıyor. Tüm futbolcuları bir süperstara dönüştürmek için çalıştıran oyuncular, bu tempoyu Dünya Kupası heyecanıyla birleştiriyor. Dünya Kupası paketinde de oyunculara ilk olarak antrenman moduyla oyunu nasıl oynayacakları öğretiliyor. İlerleyen seviyelerde ise özel yetenek gelişimine yönelik antrenmanlar yapılabiliyor.

Özel modlarda ve haritalarda yeteneklerini test eden oyuncular, bir yandan da bölgesel ödüllerin kilidini açabiliyor. Başlangıç aşamalarını geçmek ise oyuncuların sanal da olsa Dünya Kupası deneyimini yaşamasını mümkün kılıyor. Dünya Kupası modunda finalist 32 ülkeden birini yönetebilen oyuncular, ulusal takımların yeteneklerini dünyanın dört bir yanından gelen oyunculara karşı test ediyor.

Bu testte FIFA Mobile oyuncularının aşina olduğu Karşı Atak modu gibi oyun modları kullanılıyor. Dünya Kupası modu içinde sunulan özel bir deneyimde ise oyuncular İtalya ve ABD gibi takımların içinde olduğu bir Dünya Kupası’nın nasıl bir şey olacağını görebiliyor. Doğru takım kadrolarını oluşturarak puan kazanan oyuncular, gerçek Dünya Kupası’ndaki maç skorlarını tahmin ederek de puanlarını artırabiliyor. Bir yandan da futbolcularını çalıştırmaya devam eden oyuncular, FIFA Mobile takımlarının seviyelerini yükseltmeye çalışıyor.

FIFA Mobile’ın Dünya Kupası paketinde de oyuncuların önünde geniş bir oyuncu havuzu bulunuyor. Oyuncular, dünya genelinde 550 takımda top koşturan futbolculardan kendilerine 11 kişilik kadrolar çıkarabiliyor. Futbolun eski yıldızlarını da kadrolarına dahil edebilen oyuncular, kadrolarındaki futbolcularını en üst seviyeye taşımak için de incelikli bir çalışma sergiliyor.

FIFA Futbol: FIFA World Cup paketini 1 Ağustos’a kadar oynanmak mümkün olacak. Yazın sıcak günlerinde Dünya Kupası heyecanını daha yoğun biçimde hissetmenin en güzel yollarından birisi de FIFA Futbol: FIFA World Cup olacaktır.

iOS: App Store
Android: Google Play

İLGİLİ HABERLER