Teknoloji

Çocuklar için hazırlanan Fitbit Ace 3 tanıtıldı

fitbit ace 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fitbit çocuklar için hazırladığı üçüncü nesil uyku ve egzersiz takibi cihazını tanıttı. 6 yaş ve üstü çocukların kullanımına uygun olan Fitbit Ace 3 ile birlikte yeni hareketli saat kadranları, kişiselleştirilebilir aksesuarlar, yüzerken de kullanıma uygun bir tasarım, sekiz güne varan pil ömrü ve yeni renk seçenekleri sunuluyor.

Fitbit Ace 3’te pil ömrü iyileştirilirken, ekranın parlaklık seviyesi de yüzde 20 oranında artırılıyor. “Rahatsız etme” ve uyku modları da Ace 3 ile sunulan yenilikler arasında bulunuyor. Yeni hareketli saat kadranı seçenekleri arasında tavşan, kedi, Marslı ve uzay gemisi bulunuyor. Buradaki animasyonlar çocuklar hedefleri doğrultusunda ilerledikçe büyüyor ve değişiyor.

Fitbit Ace çocukların sağlıklı aktiviteler geliştirmesine yardımcı olmak ve fiziksel hareketliliklerini artırmak amacıyla tasarlanmıştı. Böylelikle ebeveynler de çocuklarının ne kadar hareket ettiklerini veya uyuduklarını takip edebiliyor. Ace serisi bileklikler, çocukların Fitbit uygulamasının sosyal boyutlarına erişmesine izin vermiyor. Ebeveynlerin Fitbit Ace kullanacak 12 yaş altı çocukları için ayrı bir Fitbit hesabı oluşturması gerekiyor.

Fitbit Ace 3’te adım sayar bulunsa da, kalp atış hızı monitörü mevcut değil. Bileklik çocukların yaşlarına uygun hareket ve uyku hedefleri belirliyor. Çocuklar harekete geçmeleri için Ace 3 tarafından uyarılıyor. Belirlenen günlük aktif süre hedefi 60 dakika olurken, çocuklara her gün 10 bin adım atmaları öneriliyor.

Fitbit Ace 3, yurt dışında 79.95 dolar karşılığında satılacak. Önümüzdeki yaz, Ace 3 için Minions temalı iki bileklik satışa sunulacak. Bunlar için 29.95 dolar ödemek gerekecek. Ön siparişe çıkan Ace 3, 15 Mart itibarıyla raflarda yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER