Teknoloji

Fitbit Ace 3 özellikleri, fotoğrafları ve çıkış tarihi sızdı

fitbit ace 3

Çocuklar için hazırlanan Fitbit Ace 2 akıllı bileklik 2019’da piyasaya çıkmıştı. Bu bilekliğin takipçisinin tanıtılacağı zaman da internete sızdı. WinFuture sitesinin haberine göre, Fitbit Ace 3 15 Mart’ta resmiyet kazanacak.

WinFuture, Fitbit Ace 3’e ait bazı fotoğraflar da paylaştı. Söz konusu fotoğraflar, Ace 3’ün de selefi gibi çift renkli bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Bilekliğin 1.47 inç büyüklüğündeki OLED ekranı 240 x 240 piksel çözünürlüğe sahip. Bu panel renkli olmasa da, hareketli saat kadranları desteklenecek.

Fitbit Ace 3’te, Ace 2’ye kıyasla daha az açılı bir fiziksel tuşa sahip. Akıllı bileklikte adım sayar, uyku monitörü, koşu, yürüme ve bisiklet gibi spor modları mevcut. Fitbit Ace 3’te kalp atış hızı sensörü bulunmuyor.

fitbit ace 3Fitbit Ace 3’ü hem iOS hem de Android telefonlarla eşleştirmek mümkün olacak. Çocuklar ve ebeveynleri akıllı telefonlarındaki Fitbit uygulaması üzerinden Ace 3’ün topladığı verileri görebilecek.

fitbit ace 3Ace 3 tartıda 70 gram çekiyor. Akıllı bilekliğin kayışları çıkarılabiliyor. Ace 3’ün de selefi Ace 2 gibi 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olması bekleniyor. Akıllı bilekliğin pil kapasitesi bilinmese de, iki saatlik bir şarjın sekiz günlük bir pil ömrü sağlayacağı belirtiliyor.

Fitbit Ace 3 kırmızı-siyah ve mavi-yeşil renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Ace 3’ün fiyat etiketinde yazacak rakam şu an için belirisizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER