Manşetler

Şükrü Saracoğlu Stadı Fenerbahçe ve Türk Telekom Grubu işbirliğiyle 4.5G’ye hazır hâle geliyor

fenerbahce-turk-telekom-grubu-130815

Türk Telekom Grubu ve Fenerbahçe arasındaki işbirliğiyle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, baştan aşağıya yenilenmiş bir Wi-Fi ve 4.5G’ye hazır mobil internet altyapısına kavuşuyor. Böylelikle Türkiye’nin akıllı stadları arasına katılacak olan Şükrü Saracoğlu Stadı’nda hızlı ve kesintisiz internete, eğlenceli uygulamalara, güvenli bağlantıya ve kaliteli iletişim imkanlarına erişmek mümkün olacak. Stadyuma kurulacak Wi-Fi şebekesiyle 50 bini aşkın kişinin kesintisiz internet deneyimi yaşaması sağlanacak.

Fenerbahçe ve Türk Telekom Grubu işbirliğiyle gerçekleştirilen projenin duyurulması için düzenlenen basın toplantısına Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Önder Fırat ve Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir katıldı.

Toplantıda konuşan Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir, grup olarak teknolojideki liderliklerini ve spora olan tutkularını bir potada eriterek çok önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda hızlı ve kesintisiz internetten eğlenceli uygulamalara kadar pek çok hizmetin bir arada sunulacağını söyleyen Akdemir, kısa sürede tamamlanacak uygulamalarla birlikte Şükrü Saracoğlu Stadı’nın dünyanın sayılı stadları arasına gireceğini sözlerine ekledi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Önder Fırat ise “Yeni Nesil Stadyum” projesinin taraftarlara zengin bir deneyim, kulübe ise yeni fırsatlar sunacağını ifade etti. Bundan 10 yıl önce Şükrü Saracoğlu stadını modernize ettiklerini belirten Fırat, şimdi de Türk Telekom Grubu ile birlikte maç günü coşkusunu yeni bir seviyeye yükselteceklerini dile getirdi.

Fenerbahçe ve Türk Telekom Grubu arasındaki işbirliği, Şükrü Saracoğlu Stadı’nın Wi-Fi ve mobil internet altyapısının modernize edilmesine ek olarak, “Resmi Takım” ve “Stadyum” uygulamalarını da kapsıyor. Bu uygulamalar çerçevesinde özel içerikler, interaktif etkinlikler, yarışmalar ve sürprizler Fenerbahçe taraftarına ulaştırılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER