Eğlence

Ubisoft Far Cry 7 ve çok oyunculu yeni bir Far Cry oyunu üstünde çalışıyor

far cry 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ubisoft hem Far Cry 7 hem de çok oyunculu başka bir Far Cry oyunu üstünde çalışıyor. Kotaku’nun haberine göre, bu iki plan hakkındaki bilgiler şirket içi bir açıklamada Ubisoft’un tepe yöneticisi Yves Guillemot tarafından paylaşıldı.

Ubisoft içinde “Project Blackbird” kod adıyla anılan Far Cry 7’nin şirketin Snowdrop isimli oyun motoruyla geliştirildiği söyleniyor. Ubisoft bu motoru Avatar: Frontiers of Pandora’nın oyununda da kullanmıştı. Şirketin Far Cry serisinin güncel oyunlarında Dunia motorunu tercih ettiğini hatırlatmakta fayda var.

Çok oyunculu Far Cry oyununun şirket içindeki kod adının ise “Project Maverick” olduğu belirtiliyor. Bu oyunun ilk etapta ana serinin bir parçasının olmasının planlandığı, ancak daha sonrasında bağımsız bir oyuna dönüştüğü ifade ediliyor.

Far Cry 7 ne zaman çıkacak?

Kaynakların verdiği bilgiye göre, “Project Maverick” Alaska’nın vahşi doğasında geçecek. Oyunda kalıcı ölüm, sırt çantası sistemi, sözleşmeler gibi mekaniklerin bulunması bekleniyor. Ancak Ubisoft’tan henüz bu iddia hakkında bir açıklama gelmediğini belirtmekte fayda var.

Far Cry 7 ve çok oyunculu Far Cry oyunu hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Oyunların ne zaman yayınlanacağı konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER