Teknoloji

Fairphone 4 5G desteğiyle gelecek

fairphone 4

Sürdürülebilir akıllı telefon üretme iddiasıyla ortaya çıkan Fairphone’un yeni telefonuna dair ilk detaylar internete sızdı. @L4yzRw rumuzlu Twitter kullanıcısı, Fairphone 4 adını taşıyan 5G uyumlu telefonun izine İsviçreli bir perakende zincirinin kayıtlarında rastladı.

Kayıtlarda telefonun tasarımını ve fiyatını görmek de mümkün oluyor. Selefinden farklı görünen Fairphone 4’ün 6.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olduğu görülüyor. Bu ekranın üzerinde ön kameranın yerleştirildiği damla çentik mevcut.

Kayıtlarda 5G desteğinden açık biçimde bahsedilse de, işlemci konusunda somut bir bilgi verilmiyor. Telefonda 6 GB RAM’in bulunduğu görülürken, dahili depolama alanı seçenekleri de 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor. Üçlü kamera sisteminde ana kamera görevini ise 48 megapiksel sensörün üstleneceği belirtiliyor.

Fairphone 4 kayıtlarda yeşil ve gri renk seçenekleriyle görülüyor. 256 GB modelin fiyat etiketinde ise 638 İsviçre Frangı (5880 TL) yazıyor. Telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER