Eğlence

Facebook Müzik Hikayeleri masaüstüne taşınıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

facebook muzik hikayeleri

Facebook, kullanıcıların Haber Kaynağı üzerinden şarkılardan kısa bölümler dinlemesini mümkün kılan yeni paylaşım formatını altı hafta önce kullanıma sunmuştu. İlk etapta Spotify ve Apple Music’teki şarkılar için bu imkanı sağlayan Facebook, özelliğin desteklediği çevrim içi müzik servislerini artırmanın yanı sıra müzik hikayelerini masaüstüne de taşıyor.

Facebook Müzik Hikayeleri bundan böyle Spotify ve Apple Music’teki şarkılara ek olarak; Deezer, Rhapsody, Napster ve Tayvan merkezli çevrim içi müzik servisi KKBOX’taki şarkıları destekleyecek.

Facebook Müzik Hikayeleri önümüzdeki ayın sonunda Android’e geliyor

Müzik Hikayeleri, önümüzdeki ocak ayının sonlarından itibaren Facebook Android uygulaması üzerinden de erişilebilir hâle gelecek.

Facebook Müzik Hikayeleri aracılığıyla halen bir şarkının tamamını dinlemek mümkün olmuyor. Ancak özelliğin gelişim sürecinin hızı, Facebook’un ses konusunda büyük oynamaya niyetli olduğunu gösteriyor. Müzik Hikayeleri özelliğinin genişlemesi, akıllara sosyal paylaşım sitesinin video konusundaki sıçramasını hatırlatıyor.

İLGİLİ HABERLER