Teknoloji

Facebook Messenger koyu renk modu sürpriz emojiyle ortaya çıkıyor

facebook messenger

Facebook Messenger koyu renk modu özelliğini kullanıcılarına sunacağını bir süre önce açıklamıştı. Koyu renk modu da platformun hafiflemeye ve doğrudan sohbete odaklanmaya yönelik yaklaşımının halkalarından biri olarak tanımlanmıştı. Bu özellik de sonunda dağıtıma çıktı.

Ancak koyu renk modunu aktif hâle getirebilmek için Facebook Messenger kullanıcılarının yapması gereken bir hareket var. Sohbet ekranında arkadaşlarına hilâl şeklindeki ay emojisini gönderenler, Messenger’ın koyu renk modunu çalıştırma imkanına kavuşuyor. Ay emojisi gönderildiğinde birden ekran aylarla doluyor ve kullanıcılara koyu renk modunu aktif hâle getirebilecekleri belirtiliyor.

Belirtilen mesaja dokunulduğunda ise kullanıcılar Facebook Messenger’ın ayarlar bölümüne yönlendiriliyor ve burada koyu renk modu çalıştırılabiliyor.

facebook messenger koyu renk moduFacebook Messenger koyu renk modu şimdilik tüm kullanıcılara açılmamış gibi görünüyor. Bazı kullanıcılar hâlâ çalışmaların devam ettiğini belirten mesajlarla karşılaşıyor.

İLGİLİ HABERLER