Teknoloji

Facebook Messenger Dünya Kupası coşkusunu oyun, filtre ve efektlerle artırıyor

facebook messenger dunya kupasi2018 FIFA Dünya Kupası, 14 Haziran’da ev sahibi Rusya ve Suudi Arabistan arasında oynanacak maçla başlayacak. Başlama vuruşu için geri sayım devam ederken, kupa coşkusuna dahil olanların sayısı da artıyor. Facebook Messenger Dünya Kupası rüzgarından yararlanmak için iOS ve Android’de kullanıcılarına yeni içerikler sunuyor.

Dünya Kupası temasında Facebook Messenger kullanıcıları, farklı filtre ve efektleri bulabilecek. Söz konusu temalardan Messenger üzerinde gerçekleştirilen sohbetlerde yararlanılabilecek. Facebook turnuva coşkusunu daha canlı hâle getirmek adına kullanıcılarına profil resimlerini süsleyebilecekleri özel çerçeveler de sunacak. Sosyal paylaşım sitesi, belli kalıpları farklı renkte yazarak öne çıkarma yaklaşımını Dünya Kupası’nda da özel içeriklerle sürdürecek.

Facebook hem ana uygulamasında hem de Messenger Kamera’da Dünya Kupası’na özel filtrelere yer verecek. Artırılmış gerçeklik teknolojisiyle yararlanan söz konusu efektler ile kullanıcılar yüzlerini boyayabilecek veya destekledikleri takımın renklerine sahip bir peruk takabilecek.

Facebook Messenger Dünya Kupası’nda sahada boy gösterecek oyuncuların artırılmış gerçeklik çıkartmalarını da kullanıcılarıyla buluşturacak. Buna ek olarak, Facebook Messenger üzerinde Dünya Kupası temalı oyunlar oynamak da mümkün olacak. Yeni içerikler yakında iOS ve Android’de kullanıcılarla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER