EğlenceManşetler

F1 Azerbaycan GP 2019: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir?

f1 azerbaycan gp 2021

Formula 1’de 2019 sezonunu dördüncü yarışı bu hafta sonu Azerbaycan’da gerçekleştirilecek. Türkiye’ye yakın bir ülke olduğu için, F1 heyecanını alıştığımız biçimde, cumartesi ve pazar günü öğleden sonra, sıralama turları ve yarışla yaşama imkanı bulacağız.

Mercedes GP’nin sezona yaptığı güçlü başlangıcın etkisini Bakü’de de görecek miyiz? Geride kalan üç yarış, gümüş okların hâkimiyetiyle sonuçlanmıştı. Sezon öncesi testlerde güçlü bir performans sergileyen Ferrari ise, bu performansı yarışlara taşıyamadı. Bir cadde pisti olan, ancak hızlı düzlükleriyle de geçişlere imkan sağlayan Bakü’deki rekabeti merakla izleyeceğiz.

Cuma gününden başlayarak pazara kadar; antrenman turlarından yarışa büyük bir heyecan F1 tutkunlarını bekliyor. Bu heyecan dolu yarışı internet üzerinden takip etmenize olanak sağlayacak birçok farklı ortam var.

Geçen yıl olduğu gibi, Türkiye’de F1 yayın hakları S Sport kanalının elinde. S Sport bu hafta sonu sıralama turları ve yarışı kendi kanalı üzerinden yayınlıyor. Aşağıda F1 Azerbaycan GP canlı izle seçeneklerini sıralıyoruz.


F1 Azerbaycan GP 2019 Antrenman Turları, Sıralama Turları ve Yarış saat kaçta?

F1 Azerbaycan GP, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştiriliyor. İlk kez 2016’da düzenlenen Bakü’deki yarışın en büyük özelliği, bir cadde pistinde düzenlenmesi. Bakü sokaklarında üç sezondur düzenlenen yarışı, şu ana kadar hep farklı bir pilot kazandı.

Bu hafta sonu heyecan 26 Nisan Cuma günü, Türkiye zamanına göre öğle ve öğleden sonraya denk gelen antrenman turlarıyla başlıyor. Yarış ise 28 Nisan Pazar günü öğleden sonra düzenlenecek.

1. Antrenman Turları
26 Nisan Cuma,
TSİ 12.00

2. Antrenman Turları
26 Nisan Cuma,
TSİ 16.00

3. Antrenman Turları
27 Nisan Cumartesi,
TSİ 13.00

Sıralama Turları
27 Nisan Cumartesi,
TSİ 16.00

F1 Azerbaycan GP
28 Nisan Pazar,
TSİ 15.10


1. BeIN Connect

Digiturk üyesi olup Ailenin Yıldızı, Sporun Yıldızı veya Filmin Yıldızı paketlerinden bir tanesine abone olanlar, Formula 1 Türkiye resmi yayıncısı S Sport kanalını izleme hakkına sahipler. Bu üyeler Digiturk online işlem merkezi kullanıcı adı ve şifreleriyle BeIN Connect uygulamasına giriş yaptıktan sonra S Sport kanalı üzerinden istedikleri her yerde sıralama turları veya yarışı izleyebilirler. BeIN Connect iOS ve Android uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

2. TV+

Turkcell’in TV+ platformunda Herkes iAzerbaycan TV+, Full TV+ Paketi, Evde TV+ Aile Paketi, Evde TV+ Ekstra Paketi paketlerinden bir tanesine sahip olan aboneler S Sport kanalına erişim imkanına sahipler. TV+’ın ücretsiz iOS veya Android uygulamasını mobil cihazınıza kurup daha sonra da telefon numaranız ve şifrenizle uygulamaya giriş yaparak F1 Azerbaycan GP‘yi canlı izleyebilirsiniz.

3. D-Smart GO

D-Smart’ın mobil içerik servisi olan D-Smart GO, abonelerin S Sport içeriklerine ulaşma imkanı sunuyor. Eğer D-Smart Mega paketi kullanan bir üyeyseniz, D-Smart GO’ya ücretsiz olarak cep telefonu, bilgisayar ve tabletlerinden erişim sağlayabilirsiniz. Diğer D-Smart üyeleri ise D-Smart GO’ya diledikleri takdirde 12 ya da 24 ay taahhütle aylık 3 TL’ye, dilerlerse de taahhütsüz olarak aylık 5TL’ye sahip olabilirler. D-Smart GO iOS ve Android uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

4. S Sport Plus

S Sport‘un web ve mobil uygulamalar üzerinden sunduğu içerik servisi S Sport Plus üzerinden F1 Azerbaycan GP 2019 antrenman turları, sıralama turları ve yarışını takip edebilirsiniz. İsteğe göre video mantığında çalışan bu uygulama, kaçırdığınız seansları daha sonra tekrar izleme imkanı da sunuyor. S Sport Plus’ın iOS veya Android uygulamasını ücretsiz olarak indirin, daha sonra da S Sport Plus abonelik seçeneklerinden bir tanesini seAzerbaycan.

5. F1 TV Pro

Formula 1 yönetimi bu yıldan itibaren F1 yarışlarını internet üzerinden canlı olarak yayınlıyor. F1 TV Pro adı verilen servis, sezonun ilk birkaç yarışını pas geçti. Ancak daha sonra önce web sitesi üzerinden, yakın zamanda da F1 TV iOS ve Android uygulamaları üzerinden hizmet vermeye başladı. Ayda 7.99 avro ya da yıllık 64.99 avro karşılığında F1 yarışlarının tüm antrenman turları, sıralama turları ve yarışlarını internet üzerinden izleyebilirsiniz. F1 TV Pro’da Türkçe anlatım yok, ancak anlatımı kapatarak doğrudan yarışın sesini dinleme imkanınız var. Aynı zamanda istediğiniz pilotun araç kamerasına bağlanarak yarışı oradan izleyebilirsiniz.

Dünya çapında F1 yarışlarını yayınlayan tüm kanallar listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER