EğlenceManşetler

F1 Amerika GP 2021: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir?

f1 amerika gp 2021
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Formula 1 heyecanı iki haftalık bir aranın ardından Türkiye’den ABD’ye taşınıyor. F1 Amerika GP 2021 hafta sonunda yine heyecanlı bir yarış bizi bekliyor. Geçen yıl pandemi nedeniyle yapılmayan yarış, bu yıl yeniden takvime dahil oldu.

Türkiye GP sonrası klasmanda öne geçen Verstappen, Hamilton’a karşı liderliğini koruyabilecek mi? İstanbul Park’taki yarış ıslak zeminde geçmiş, ne var ki, birkaç heyecan verici geçiş dışında fazla aksiyon olmamıştı. Bottas, bu yıl ilk yarışını kazanarak Türkiye GP 2021’in unutulmazlar arasında yer almasını sağlamıştı.

F1 Amerika GP 2021 Antrenman Turları, Sıralama Turları ve Yarış saat kaçta?

 

F1 Amerika GP, Circuit of the Americas pistinde gerçekleştiriliyor.

 

Bu hafta sonu heyecan 22 Ekim Cuma akşamı düzenlenen antrenman turlarıyla başlıyor. Yarış ise 24 Ekim 2021 Pazar akşamı gerçekleşecek.

 

1. Antrenman Turları 
22 Ekim Cuma,
TSİ 19.00

2. Antrenman Turları
22 Ekim Cuma,
TSİ 23.00

3. Antrenman Turları
23 Ekim Cumartesi,
TSİ 21.00

Sıralama Turları
24 Ekim Pazar,
TSİ 00.00

F1 Amerika GP
24 Ekim Pazar,
TSİ 22.00

 

Cuma gününden başlayarak pazara kadar; antrenman turlarından yarışa büyük bir heyecan F1 tutkunlarını bekliyor. Bu heyecan dolu yarışı internet üzerinden takip etmenize olanak sağlayacak birçok farklı ortam var.

Geçen yıl olduğu gibi, Türkiye’de F1 yayın hakları S Sport kanalının elinde. Tüm antrenman seanslarını, sıralama turlarını, sprint yarışını ve yarışı Sport Plus platformunda canlı olarak izleyebilirsiniz. Çeşitli platformlarda yayın yapan S Sport 2 kanalı ise bu hafta sonunda 2. antrenman turları, sprint yarışı ve yarışı canlı olarak yayınlıyor.

Aşağıda F1 Amerika GP canlı izle seçeneklerini sıralıyoruz.

1. S Sport Plus

S Sport‘un web ve mobil uygulamalar üzerinden sunduğu içerik servisi S Sport Plus üzerinden F1 Amerika GP 2021 antrenman turları, sıralama turları, sprint yarışı ve yarışı takip edebilirsiniz. Üstelik S Sport Plus geçen yıllardan farklı olarak cuma günkü birinci ve ikinci sıralama turlarını da canlı olarak yayınlıyor. İsteğe göre video mantığında çalışan bu uygulama, kaçırdığınız seansları daha sonra tekrar izleme imkanı da sunuyor. S Sport Plus’ın iOS veya Android uygulamasını ücretsiz olarak indirin, daha sonra da S Sport Plus abonelik seçeneklerinden bir tanesini seçin. S Sport Plus aylık abonelik 21,99 TL, yıllık abonelik ise 179,99 TL.

2. TV+

Turkcell’in TV+ platformunda Herkes için TV+, Full TV+ Paketi, Evde TV+ Aile Paketi, Evde TV+ Ekstra Paketi paketlerinden bir tanesine sahip olan aboneler S Sport kanalına erişim imkanına sahipler. TV+’ın ücretsiz iOS veya Android uygulamasını mobil cihazınıza kurup daha sonra da telefon numaranız ve şifrenizle uygulamaya giriş yaparak F1 Amerika GP‘yi canlı izleyebilirsiniz.

S Sport 2 TV+ platformunda 78. kanaldan yayın yapıyor.

3. D-Smart GO

D-Smart’ın mobil içerik servisi olan D-Smart GO, abonelerin S Sport içeriklerine ulaşma imkanı sunuyor. Eğer D-Smart Mega paketi kullanan bir üyeyseniz, D-Smart GO’ya ücretsiz olarak cep telefonu, bilgisayar ve tabletlerinden erişim sağlayabilirsiniz. D-Smart abonesi olmayanlar da aylık 29,9 TL veya yıllık 269,10 TL karşılığında D-Smart GO Mega paketine abone olarak spor kanallarına erişim elde edebilirler. D-Smart GO iOS ve Android uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

S Sport 2 D-Smart platformunda 79. kanaldan yayın yapıyor.

4. Tivibu Go

Türk Telekom’un TV platformu Tivibu’nun mobil cihazlar üzerinden izleme imkanı sunan hizmeti Tivibu Go da abonelerine S Sport kanalına erişim imkanı sunuyor. Bunun için Tivibu Go Spor Paketi veya Tivibu Go Süper Paket üyesi olmak gerekiyor. Tivibu Go Spor Paketi aylık 10,90 TL’lik ücrete sahip. Tivibu Go Süper Paket, aylık 14,90 TL’lik ücret karşılığında sunuluyor. Üstelik 5 GB internet paketi de hediye ediliyor. Tabii ki, Tivibu Go iOS veya Android uygulamalarını da indirmeniz şart.

S Sport 2 Tivibu platformunda 74. kanaldan yayın yapıyor.

5. Vodafone TV

Vodafone’un TV platformu Vodafone TV; iOS ve Android cihazlarında, Apple TV ve Smart TV’lerde S Sport kanalını izleme imkanı veriyor. Vodafone TV’de bulunan Full Paket, ayda 9,9 TL karşılığında sunuluyor. Bunun yanı sıra Vodafone aboneleri, sahip oldukları paket dahilinde Vodafone TV’ye ücretsiz erişim imkanı elde ediyor. Eğer Vodafone abonesiyseniz, bu hizmete ücretsiz erişim hakkınızın olup olmadığını kontrol edin.

S Sport 2 Vodafone TV’de 12. kanaldan yayın yapıyor.

6. BluTV

Dijital yayın platformu BluTV, S Sport kanallarını bünyesine kattı. Böylelikle platform aboneleri bu kanalların yayınlarını canlı olarak izleyebiliyor. Aylık 9,90 TL karşılığında bu platforma üye olarak dilerseniz web üzerinden dilerseniz de BluTV iOS veya Android uygulamaları üzerinden F1 Amerika GP 2021 yarışını izleyebilirsiniz.

7. F1 TV Pro

Formula 1 yönetimi F1 yarışlarını internet üzerinden canlı olarak yayınlıyor. F1 TV Pro adı verilen servis web sitesi üzerinden, aynı zamanda da F1 TV iOS ve Android uygulamaları üzerinden hizmet vermeye başladı. Ayda 7.99 avro ya da yıllık 64.99 avro karşılığında F1 yarışlarının tüm antrenman turları, sıralama turları ve yarışlarını internet üzerinden izleyebilirsiniz. 7 günlük ücretsiz deneme imkanı var. F1 TV Pro’da Türkçe anlatım yok, ancak anlatımı kapatarak doğrudan yarışın sesini dinleme imkanınız var. Aynı zamanda istediğiniz pilotun araç kamerasına bağlanarak yarışı oradan izleyebilirsiniz. Bu arada takımların telsiz konuşmaları da bu hizmet karşılığında sunuluyor. Canlı yarış zamanları da erişim paketi içinde yer alıyor.

Dünya çapında F1 yarışlarını yayınlayan tüm kanallar listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER