EğlenceManşetler

F1 Abu Dabi GP 2019: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir?

f1 abu dhabi gp 2022
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Formula 1’de 2019 sezonu bu hafta sonu Abu Dabi’de düzenlenecek yarış ile birlikte sona eriyor. Hem sürücüler hem de markalar klasmanında şampiyonlar çoktan belli oldu. Bu hafta sonunun yarışından sonra sıralamalar tamamen netleşmiş olacak.

Heyecan bitmiş olsa da, F1 2019 sezonunun son yarışının yine de büyük bir heyecana ve kıyasıya rekabete sahne olacağını düşünüyoruz. Mercedes GP’nin şampiyon pilotu Lewis Hamilton, şampiyon bitirdiği sezonu galibiyetle noktalamak isteyecektir. Vettel ve Leclerc’in Brezilya’daki kazasının ardından burada nasıl bir tavır sergileyeceklerini görmek de ilginç olacaktır.

Formula 1’de 2019 sezonunun hem takımlar hem de pilotlar şampiyonları belli oldu. Artık kalan iki yarış sadece alt sıralardaki durumu belli edecek. Bu arada Hamilton’ın galibiyet rekoru kırıp kırmayacağını görmek için önümüzdeki iki yarış epey heyecanlı olacaktır.

F1 ABU DABİ GP 2019 ANTRENMAN TURLARI, SIRALAMA TURLARI VE YARIŞ SAAT KAÇTA?

 

F1’in kapanış yarışı olan Abu Dabi GP, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi şehrinde bulunan Yas Marina Pisti’nde düzenleniyor. Yarışın en büyük özelliği gündüz başlayıp akşam, hava karardıktan sonra bitmesi. Yani, gün batımında F1 keyfi yaşanıyor.

 

1. Antrenman Turları 
29 Kasım Cuma,
TSİ 12.00

2. Antrenman Turları
29 Kasım Cuma,
TSİ 16.00

3. Antrenman Turları
30 Kasım Cumartesi,
TSİ 13.00

Sıralama Turları
30 Kasım Cumartesi,
TSİ 16.00

F1 Abu Dabi GP
1 Aralık Pazar,
TSİ 16.10

Cuma gününden başlayarak pazara kadar; antrenman turlarından yarışa büyük bir heyecan F1 tutkunlarını bekliyor. Bu heyecan dolu yarışı internet üzerinden takip etmenize olanak sağlayacak birçok farklı ortam var.

Türkiye’de F1 yayın hakları S Sport kanalının elinde. S Sport bu hafta sonu sıralama turları ve yarışı kendi kanalı üzerinden yayınlıyor. Aşağıda F1 Abu Dabi GP canlı izle seçeneklerini sıralıyoruz.

1. BeIN Connect

Digiturk üyesi olup Ailenin Yıldızı, Sporun Yıldızı veya Filmin Yıldızı paketlerinden bir tanesine abone olanlar, Formula 1 Türkiye resmi yayıncısı S Sport kanalını izleme hakkına sahipler. Bu üyeler Digiturk online işlem merkezi kullanıcı adı ve şifreleriyle BeIN Connect uygulamasına giriş yaptıktan sonra S Sport kanalı üzerinden istedikleri her yerde sıralama turları veya yarışı izleyebilirler. BeIN Connect iOS ve Android uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

2. TV+

Turkcell’in TV+ platformunda Herkes için TV+, Full TV+ Paketi, Evde TV+ Aile Paketi, Evde TV+ Ekstra Paketi paketlerinden bir tanesine sahip olan aboneler S Sport kanalına erişim imkanına sahipler. TV+’ın ücretsiz iOS veya Android uygulamasını mobil cihazınıza kurup daha sonra da telefon numaranız ve şifrenizle uygulamaya giriş yaparak F1 Abu Dabi GP‘yi canlı izleyebilirsiniz.

3. D-Smart GO

D-Smart’ın mobil içerik servisi olan D-Smart GO, abonelerin S Sport içeriklerine ulaşma imkanı sunuyor. Eğer içinde S Sport kanalı bulunan bir D-Smart aboneliğiniz varsa, D-Smart GO üzerinden de bu kanalı ücretsiz izleyebilirsiniz. Öte yandan D-Smart abonesi olmayanlar da D-Smart GO’nun spor içeriklerini barındıran Mega pakete ayda 29,9 TL karşılığında erişebilirler. D-Smart GO iOS ve Android uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

4. S Sport Plus

S Sport‘un web ve mobil uygulamalar üzerinden sunduğu içerik servisi S Sport Plus üzerinden F1 Abu Dabi GP 2018 antrenman turları, sıralama turları ve yarışını takip edebilirsiniz. İsteğe göre video mantığında çalışan bu uygulama, kaçırdığınız seansları daha sonra tekrar izleme imkanı da sunuyor. S Sport Plus’ın iOS veya Android uygulamasını ücretsiz olarak indirin, daha sonra da S Sport Plus abonelik seçeneklerinden bir tanesini seçin.

5. F1 TV Pro

Formula 1 yönetimi bu yıldan itibaren F1 yarışlarını internet üzerinden canlı olarak yayınlıyor. F1 TV Pro adı verilen servis, sezonun ilk birkaç yarışını pas geçti. Ancak daha sonra önce web sitesi üzerinden, yakın zamanda da F1 TV iOS ve Android uygulamaları üzerinden hizmet vermeye başladı. Ayda 7.99 avro ya da yıllık 64.99 avro karşılığında F1 yarışlarının tüm antrenman turları, sıralama turları ve yarışlarını internet üzerinden izleyebilirsiniz. F1 TV Pro’da Türkçe anlatım yok, ancak anlatımı kapatarak doğrudan yarışın sesini dinleme imkanınız var. Aynı zamanda istediğiniz pilotun araç kamerasına bağlanarak yarışı oradan izleyebilirsiniz.

Dünya çapında F1 yarışlarını yayınlayan tüm kanallar listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER