Teknoloji

Energizer’dan iki yeni akıllı telefon geliyor: Ultimate U620S Pop ve Ultimate U630S Pop

energizer u620s pop

Yükselen ön kameraların devrinin kısa sürdüğünü düşünenlere yanıt Energizer’dan geliyor. Akıllı telefon pazarında da boy gösteren ünlü pil üreticisi, çerçevesiz ekranlarıyla dikkat çeken iki yeni akıllı telefonunu gözler önüne çıkardı. Energizer Ultimate U620S Pop ve Ultimate U630S Pop adını taşıyan yeni akıllı telefonlar, yükselen bir mekanizma eşliğinde gizlenen ön kameralarla geliyor.

Energizer daha önce markasının kullanım hakkını başka telefon üreticilerine vermişti. Avenir gibi şirketler de Energizer markasını taşıyan telefonlar üretmişti. Bu cihazlardan bazıları şirketin pil pazarındaki isminden yararlanma yoluna giderken, bazıları da tuhaf özellikleriyle dikkat çekmişti.

Eğer Vivo NEX S gibi telefonlar çıkmasaydı, Energizer’ın yeni telefonları da “tuhaf” olarak tanımlanabilirdi. Yeni telefonlardan Ultimate U620S Pop’un kalbinde MediaTek Helio P70 yonga seti bulunuyor. Bu yonga setine 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. 6.2 inç Full HD+ çözünürlüklü ekran taşıyan telefon, orta üst segmentte konumlanıyor.

Energizer Ultimate U630S Pop ise biraz daha düşük olarak nitelenebilecek özelliklere sahip. MediaTek Helio P22 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı ve 6.3 inç HD+ ekran da bu modelin özellikleri arasında yer alıyor.

Energizer Ultimate U620S Pop, üç lensli bir arka kamera modülüne sahip. 16 megapiksel çözünürlüklü ana sensöre, 5 ve 2 megapiksel çözünürlüklü iki sensör daha eşlik ediyor. 5 megapiksel sensörün özellikleri bilinmezken, 2 megapiksellik sensör alan derinliği özelliğine sahip. U630S Pop’ta ise 16 ve 2 megapiksel çözünürlüklü iki arka kamera yer alıyor. Energizer’ın yeni telefonlarıyla ilgili detaylar için 2019 Mobil Dünya Kongresi‘ni (MWC 2019) beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER