EğlenceManşetler

Emily in Paris’in yeni sezonundan ilk görüntüler geldi

emily in paris
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix, Darren Star’ın yaratıcısı ve yapımcısı olduğu, Emmy ödüllü dizi Emily in Paris’in üçüncü sezonundan ilk görselleri paylaştı. Lily Collins’in Emily Cooper rolüne geri döneceği üçüncü sezonla ilgili çok özel haberler, TUDUM: Netflix’ten Küresel Bir Şölen etkinliğinde paylaşılacak.

Yeni sezonun konusu ise Netflix tarafından şu şekilde özetleniyor: Emily, hayalindeki iş için Chicago’dan Paris’e taşındıktan bir yıl sonra, kendini hayatının her alanında önemli yol ayrımlarında bulur. İki farklı yol arasında kalan Emily, bir yandan iş ve aşk hayatında sadakatinin nerede olduğuna karar vermek ve bu kararların Fransa’daki geleceği için ne anlama geldiğini bulmak zorunda kalır. Diğer bir yandan da Paris’teki hayatının ona sunduğu maceralara ve şaşırtıcı fırsatlara kendini kaptırmaya devam eder.

Emily in Paris’in yeni sezonunun oyuncu kadrosu ise şu şekilde: Lily Collins (Emily Cooper), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Lucas Bravo (Gabriel), Ashley Park (Mindy), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Luc), Bruno Gouery (Julien), William Abadie (Antoine Lambert) ve Lucien Laviscount (Alfie)

Emily in Paris’in yeni bölümlerinin izleyicilerle ne zaman buluşacağı konusunda ise şu an için bir bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER