Eğlence

Netflix Emily in Paris’in yeni sezon fragmanını paylaştı

emily in paris 3. sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Emily in Paris 3. sezon bölümleriyle çok yakında izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümler için geri sayım devam ederken, Netflix dizinin 3. sezonunu resmi fragmanını ve görsellerini paylaştı.

Dizinin yeni sezonu Netflix tarafından şu şekilde özetleniyor: Emily, hayalindeki iş için Chicago’dan Paris’e taşındıktan bir yıl sonra, kendini hayatının her alanında önemli yol ayrımlarında bulur. İki farklı yol arasında kalan Emily, iş ve aşk hayatında kararlar vermek ve bu kararların Fransa’daki geleceği için ne anlama geldiğini bulmak zorunda kalır. Diğer bir yandan da Paris’teki hayatının ona sunduğu maceralara ve şaşırtıcı fırsatlara kendini kaptırmaya devam eder. 

Ödüllü yaratıcı Darren Star, Emmy adayı Emily in Paris’in üçüncü sezonuyla diziye geri dönüyor. Yapımcı ve başrol oyuncusu Lily Collins yeniden Emily Cooper rolünde seyircilerle buluşurken ona ilk iki sezonun diğer oyuncuları Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie ve Lucien Laviscount eşlik ediyor. Emily in Paris’in yapımını MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions ve Jax Media üstleniyor.

Emily in Paris 3. sezon bölümleri 21 Aralık’ta yayınlanacak

Emily in Paris 3. sezon bölümleriyle 21 Aralık’ta tüm dünyada Netflix aboneleriyle buluşacak.

İLGİLİ HABERLER