Ulaşım

Elon Musk: Şirket içinde Apple’a “Tesla Mezarlığı” diyoruz

elon-musk-tesla-091015

Görünen o ki; Elon Musk, Apple’a eskisi kadar itibar göstermiyor. Alman gazetesi Handelsblatt’a konuşan Tesla CEO’su, günün birinde otomotiv endüstrisinde kendisine meydan okuyabilecek Apple için “agresif” olarak nitelenebilecek bazı ifadeler kullandı.

Elon Musk, ilk olarak Apple’ın Tesla’da kendisini göstermeyi başaramayan kişileri işe aldığını söyleyerek Cupertino merkezli şirkete çattı. Tesla içinde Apple’ın “Tesla Mezarlığı” şeklinde anıldığını söyleyen Elon Musk, “Eğer Tesla’da başaramazsanız, Apple’a gidersiniz.” diyerek ciddiyetini gösterdi.

Tesla CEO’su, otomobil pazarına girmenin Apple adına “bir sonraki mantıklı şey” olacağını kabul etti. Ancak Elon Musk’ın Apple’a ilişkin sözleri bununla son bulmadı. Musk, kendisine yöneltilen bir soru üzerine Apple Watch ile tabiri caizse “dalga geçti”.

“Apple Watch’a hiç göz attınız mı?” sorusuna gülerek karşılık veren Elon Musk, Apple’ın bu yönde ilerlemesini ve yatırım yapmasını iyi bir şey olarak tanımladı. Tesla CEO’su otomobillerin telefonlara ve saatlere göre daha karmaşık olduğunu Apple’a hatırlatmaktan geri kalmadı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER