Eğlence

Elden Ring yayınlanır yayınlanmaz Steam’de zirveye yaklaştı

elden ring

Elden Ring yayınlanmasının ardından çok kısa bir içinde Steam’de zirveye yaklaştı. Oyunun maksimum eş zamanlı oyuncu sayısı kısa süre içinde 750 bini geçmeyi başardı. Bu yazının yazıldığı sırada Elden Ring’in maksimum eş zamanlı oyuncu sayısı 764 bin 835 idi.

Oyun bu başarısıyla geçmişte Steam’de hızlı başlangıçlara imza atan ve büyük ilgi gören oyunları geride bırakmayı başardı. SteamDB kayıtlarına göre, maksimum eş zamanlı oyuncu sayısı listesinde yedinci sıraya yerleşen oyun, 24 saatlik sıralamada üçüncü sırada bulunuyor. Elden Ring’in bu yazı yazılırken 589 bin 277 kişi tarafından oynandığını belirtmekte fayda var.

Söz konusu sayıların sadece PC versiyonuna ait olduğunu da hatırlatmak gerekiyor. Elden Ring’in konsol versiyonları henüz çıkmış değil. Oyun başka platformlara açıldığında oyuncu sayısının daha da artacağını unutmamak gerekiyor.

Elden Ring daha yayınlanmadan önce incelemelerden aldığı puanlarla oyuncuların iştahını kabartmıştı. Mevcut sayılar, oyunun beklendiği şekilde büyük bir ilgiyle karşılandığını gözler önüne seriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER