Eğlence

eFootball 2023’ün mobil versiyonu 600 milyon indirme sayısını geçti

efootball 2023

Konami, eFootball 2023″ün mobil sürümünün dünya çapında 600 milyon indirmeyi aşmasını kutlama amacıyla oyunun konsol ve mobil sürümlerinde çeşitli kampanya ve etkinlikler düzenleyeceğini duyurdu.

Aktif oyuncuların bu sezonki başarılarını yansıtan yeni kart teması Show Time bugün itibarıyla oyuna eklendi. Bu süre zarfında giriş yapan tüm kullanıcılar da “Show Time” Neymar Jr.’ın sahibi olacak.

Ayrıca, oyuna her gün giriş yaparak oyun içinde yeni futbolcular edinmek için gerekli olan eFootball jetonları kazanılabiliyor. 28 gün boyunca (2 Mart – 30 Mart 2023) günde 10 eFootball jetonu oyuncuları bekliyor.

Oyuncular kazandıkları ödüllerle daha sonra oyun içindeki çeşitli etkinliklere katılabilecek ve futbolcularını kendi “Rüya Takımlarını” güçlendirmek için eğiterek ödüllerden yararlanabilecek.

eFootball 2023 oyuncuları Neymar Jr ve Messi ile gol atarak bir maçtan daha fazla kazanabilecek

Kullanıcılar belirli etkinlik dönemlerinde Neymar Jr. veya Lionel Messi kullanarak gol atarsa, eFootball jetonları, Oyun Puanları ve 10.000 Exp kazanabilecek. Neymar Jr. dönemi 2 – 16 Mart, Lionel Messi etkinliği ise 16 – 30 Mart tarihleri arasında olacak.

efootball 2023

Oyuncular Rüya Takımlarını oluşturmalarına yardımcı olacak eFootball coin’lerini indirimli şekilde alabilecek. Buna ek olarak, 2 Mart’tan 9 Mart’a kadar, “Show Time” kart teması “Olağanüstü Bitiş” (Phenomenal Finishing) olacak. Bu oyuncuların manevra yapmak için kötü bir konumda olsalar dahi güçlü ve isabetli atış yapmalarını sağlıyor. “Fortress” (“Kale), “Momentum Dribling” (“Hızlı Top Sürme”) ve “Game-changing Pass ” (“Oyunun Kaderini Değiştiren Pas”) gibi yeni beceriler gelecekte Show Time’da mevcut olacak.

İLGİLİ HABERLER