Eğlence

EA’den Yüzüklerin Efendisi hayranlarını sevindirecek haber

ea yüzüklerin efendisi

Sinema ve edebiyat tarihinin en kült yapımlarından biri olan Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) serisi, EA tarafından yine oyun dünyasına taşınıyor. Şirket en son Yüzüklerin Efendisi olayını 2006’da çıkarmıştı.

Yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu “The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth” (Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya’nın Kahramanları) adıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Mobil cihazlar için yayınlanan oyun ücret ödemeden oynanabilecek. Ancak bazı oyun içi unsurlar ekstra ücret karşılığında oyunculara sunulacak.

Yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu için EA’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya’nın Kahramanları oyuncuyu içine alan bir hikaye anlatımı, sıralı savaş sistemi, derin koleksiyon sistemleri ve Yüzüklerin Efendisi ile Hobbit evreninden geniş bir karakter kadrosuyla oyuncuların karşısına çıkacak. Oyuncular Tolkien’in dünyasından ikonik hikayeler içinde savaşacak ve Orta Dünya’nın büyük şeytanlarına karşı mücadele edecek.”

EA yeni Yüzüklerin Efendisi oyunun geliştirme sürecini Star Wars: Galaxy of Heroes’u geliştiren Capital Games isimli stüdyoya teslim etti. Oyunun ne zaman oyuncularla buluşacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmış değil.

İLGİLİ HABERLER