EğlenceTeknoloji

Dying Light 2 çıkış tarihi için açıklama geldi

Dying Light 2 Nintendo Switch

Dying Light 2 uzun süredir bekleniyor. Oyunun duyurulmasının üzerinden bir hayli zaman geçse de, bundan yaklaşık bir yıl önce çıkışı süresiz olarak ertelenmişti. Oyunun akıbeti, Dying Light 2’nin geliştiricisinin son açıklamasıyla netleşti.

Techland’den yapılan açıklamada, Dying Light 2’nin 7 Aralık’ta oyuncularla buluşacağı belirtildi. Açıklamada oyunun isminin yanına “Stay Human” (İnsan Kal) cümlesinin eklendiği de ifade edildi. İsimdeki değişikliğe rağmen, oyunun özü daha önce duyurulanla aynı olacak gibi görünüyor.

Dying Light 2’yi 7 Aralık’tan itibaren çok sayıda platformda oynamak mümkün olacak. Oyun PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve PC için aynı tarihte yayınlanacak.

Oyunun neredeyse 8 dakika uzunluğundaki yeni fragmanı da Dying Light 2’de oyuncuları nelerin beklediği konusunda daha somut ipuçları veriyor. Fragmanda uygarlığın ilk oyuna kıyasla daha “tanınmaz” hâlde olması dikkat çekiyor. Yayın tarihinin belli olmasının ardından Dying Light 2 hakkında yeni paylaşımlar gelmesi de sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER