Teknoloji

Dragalia Lost iOS ve Android’de oyuncularla buluşmaya başladı

dragalia lost
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nintendo‘nun en yeni mobil oyunu Dragalia Lost, bazı ülkelerde iOS ve Android cihaz sahipleriyle buluşmaya başladı. Oyun ilk olarak ABD, Hong Kong, Japonya, Macau ve Tayvan’da oyuncuların karşısına çıkıyor.

Cygames tarafından geliştirilen oyun, Japon RPG deneyiminin tüm temel taşlarını barındırıyor. Sıra bazlı aksiyon, anime tarzında karakterler, çokça mikro işlem ve ejderhalar söz konusu temel taşlar arasında bulunuyor. Oyun karakterlerine ve ejderhalara para harcamamak bir tercih olsa da, dövüş sırasında karakterlerin ejderhaya dönüşmesi nedeniyle güçlü bir ejderhaya sahip olmanın önemini belirtmek gerekiyor.

Dragalia Lost, henüz yayınlanmadan ön kayıt döneminde 1 milyon oyuncuya ulaşmıştı. Bunun için oyunculara teşekkür eden Cygames, oyuna giriş yapan oyunculara 2500 wyrmite oyun parası armağan ediyor. iPhone Xs ve iPhone Xs Max oyuncularını uyaran Cygames, oyunculara öncelikli olarak cihazlarını yeniden başlatmalarını öneriyor. Bu önerinin işe yaramaması durumunda ise oyuncuların önünde yeni güncellemeyi beklemek dışında bir çarenin olmayacağı belirtiliyor.

Dragalia Lost, diğer ülkelerde ne zaman yayınlanacak henüz bilinmiyor. Nintendo ve Cygames cephesinden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmiş değil.

İLGİLİ HABERLER