Teknoloji

DJI Mavic Air 2’nin resmi fotoğrafları tanıtıma saatler kala sızdı

dji mavic air 2

DJI Mavic Air 2 drone hakkındaki ilk haberler bir süre önce ortaya çıkmıştı. Bu haberlerin ardından cihazın tasarımını gösteren fotoğraflar da resmi kayıtlar aracılığıyla internete sızmıştı. Tanıtım etkinliğine sayılı saatler kala, Mavic Air 2’nin pazarlama faaliyetlerinde kullanılacak fotoğrafları da etrafta dolaşmaya başladı.

Brezilya kaynaklı resmi sızıntı, Mavic Air 2’ye dair pek çok detayı gözler önüne sermişti. Ancak bu sızıntıdaki fotoğraflarda görülen drone’a henüz son dokunuşları yapılmamıştı. DJI BBS’in onaylı drone pilotu @OsitaLV tarafından Twitter’da paylaşılan fotoğraflar ise Mavic Air 2’nin tasarımını ve bazı dikkat çeken noktalarını daha net biçimde görmeyi sağlıyor.

Mavic Air 2’nin tasarım bakımından Mavic 2 ve Mavic 2 Pro’nun izinden gittiği fotoğraflarda kendisini hemen gösteriyor. OsitaLV, yeni drone’un ActiveTrack sisteminin Mavic 2’deki muadilinden daha iyi işleyebileceğini de belirtiyor.

Mavic Air 2, kontrolcüsü ve kamerasıyla diğer drone’lardan ayrı bir noktada duracak gibi görünüyor. Sony IMX586 kamera sensörüyle 4K video kaydı gerçekleştirmek mümkün olacak. Yeni kontrolcüde ise yerleşik ekranın yerini akıllı telefon tutacağı alıyor. Bu tutacağın desteklediği maksimum ekran boyutu konusunda ise henüz ortada bir bilgi bulunmuyor.

DJI Mavic Air 2 ile tanışmak için biraz daha sabretmek gerekiyor. Drone’un tanıtım etkinliği, 27 Nisan’ı 28 Nisan’a bağlayan gece Türkiye saatiyle 04:30’da başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER