Teknoloji

DJI Mavic 3 sızıntısı çift kamerayı gösteriyor

dji mavic 3

DJI Mavic 3 drone büyük ihtimalle yakında gözler önüne çıkacak. Merakla beklenen drone’un neye benzeyeceği, internete sızan yeni fotoğraflar sayesinde detaylı bir şekilde görüldü.

Sızan görsellerde Mavic 3’ün seleflerine kıyasla hatırı sayılır ölçüde daha geniş olduğu görülüyor. DJI’ın yeni ürününde hatların ve konturların yumuşadığı, ayrıca daha koyu bir boyanın tercih edildiği göze çarpıyor.

Bazı tasarım unsurları, daha önce internete sızan çeşitli teknik özellikleri de doğruluyor. Burada göze ilk olarak, drone’un önünde iki kameranın bulunması çarpıyor. Çift kameralı sistemde 12 megapiksel telefoto zum kamera ve 20 megapiksel micro four-thirds geniş açılı kameranın yer alacağı belirtildi.

Mavic 3’ün tam şarjla 46 dakika boyunca havada kalabilmesi bekleniyor. Daha gelişmiş Cine modelinde ise bir SSD’nin bulunması, aynı zamanda cihazın kutusundan yüksek hızlı bir transfer kablosunun çıkması da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Sızan fotoğrafların kaynağı belirsizliğini koruyor. Fotoğraflardaki cihaz gerçek görünse de, tedbiri de elden bırakmamak gerekiyor. Mavic 2 serisinin çıkışının üstünden uzun zaman geçmesi, Mavic 3’e yönelik beklentileri artırıyor.

DJI Mavic 3 ile tanışmak için çok uzun süre beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor. Cihaza ait fotoğrafların ortaya çıkması da bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER