Teknoloji

DJI Mavic 2 Enterprise çıkarılabilir arama kurtarma aksesuarlarıyla geliyor

dji mavic 2 enterprise
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

DJI Mavic 2 Enterprise adını taşıyan en yeni drone’u ile portföyüne küçük işletmelere ve devlet kurumlarına uygun bir seçenek daha ekledi. Mavic 2 Zoom‘un modüler versiyonu olan Mavic 2 Enterprise, teftiş veya arama ve kurtarma faaliyetleri gibi alanlarda kullanıma uygunluğuyla dikkat çekiyor.

Mavic 2 Enterprise ile birlikte üç farklı aksesuar sunuluyor. 2400 lümenlik spot ışığı, 100 desibel ses veren hoparlör ve elektronik flaş, drone ile birlikte gelen aksesuarlar oluyor. Hoparlör sayesinde drone operatörleri, 10 farklı kaydı uzaktan çalabiliyor. Flaş ise yaklaşık 5 kilometre uzaklıktan görülebiliyor.

DJI’dan yapılan açıklamada, söz konusu aksesuarlar ile drone’larının görüntülemenin ötesine geçtiğini ve havadaki üretkenliği artıracak ve ayarlanabilen platformlara dönüştüğünü ifade etti.

Mavic 2 Enterprise ile Mavic 2 Zoom arasında başka farklar da bulunuyor. Yeni drone, taşıdığı kendisini ısıtabilen pil sayesinde soğuk havalarda bile uçabiliyor. Mavic 2 Zoom’da 8 GB olan dahili depolama alanı, Mavic 2 Enterprise’da 24 GB’ye yükseliyor. Buna ek olarak, drone’u şifreyle ekstra koruma altına almak da mümkün oluyor.

DJI Mavic 2 Enterprise 31 dakika havada kalabiliyor

DJI Mavic 2 Enterprise da, tıpkı Mavic 2 Zoom gibi, 31 dakika havada kalabiliyor. 100 mbps’ye kadar 4K video kaydı yapabilen drone, 2x optik yakınlaştırma yapabiliyor. Otonom uçuş modlarına sahip olan ve kendisini engellerden sakınabilen Mavic 2 Enterprise, çeşitli sensör ve kameralar da taşıyor.

İLGİLİ HABERLER