Teknoloji

DJI FPV Combo drone kutu açma videosunda görüldü

dji fpv combo

DJI’ın birinci kişinin gözündenmiş gibi görüntü kaydetmeyi sağlayan drone’u henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak bu durum drone meraklılarının cihaza ulaşmasını engellemedi. DJI FPV Combo adını taşıyan drone, Dominion Drones isimli YouTube kanalı tarafından yayınlanan kutu açma videosunda görüldü.

Kutu açma videosunda FPV Combo uçurulmuyor. Ancak drone’un maksimum hızının saatte 150 kilometre olduğu belirtiliyor. Paylaşılan videoda birinci şahıs kamerasının yanı sıra öne ve aşağı bakan sensörleri görmek de mümkün.

Drone’un kumandası, görüntüsü itibarıyla oyun konsollarının kumandalarına benziyor. Yenilenen yarış gözlüğünün ise 2019 çıkışlı selefinden daha hafif olduğu belirtiliyor. FPV Combo’nun hedef kitlesinde sinema tadında bir açı arayanların yanında drone yarışçıları da bulunuyor.

DJI FPV Combo için duyurunun mart ayında yapılması bekleniyor. Drone ile ilgili en önemli sorun ise hangi ülkelerde satılacağı. DJI, kara listeye alınmasına rağmen ABD’de drone satmaya devam edebileceğini belirtiyor. FPV Combo, bu iddianın test edileceği ürün olacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER