Teknoloji

DJI Avata 2 drone ve Googles 3 başlığın özellikleri ve görüntüleri ortaya çıktı

dji avata 2

DJI Avata 2 drone ve Googles 3 başlığın görüntüleri ve önemli özellikleri resmi duyurudan önce sızdırıldı. Sızıntılar, iki ürünün de seleflerine kıyasla ciddi iyileştirmelerle geleceğini gösteriyor. Daha büyük piller, yeni sensörler ve gelişmiş kameralar söz konusu iyileştirmeler arasında öne çıkıyor.

Sızan görsel, yeni drone’nun orijinal iskelet tasarımının çoğunu terk ettiğini ve artık tamamen çerçevenin içine yerleştirilmiş gibi görünen yepyeni üç kanatlı pervaneleri ve pilleri kullandığını gösteriyor.

Bununla birlikte, yeni Goggles 3 daha ilgi çekici bir ürün gibi görünüyor. Ön tarafta, doğrudan geçiş görüşü için kullanılabilecek iki kamera ve kullanılmadığı zaman gözlükleri yukarı çevirmek için menteşeli bir alın desteği gibi görünen bir kamera bulunuyor gibi görünüyor. Sızıntıda bunların ne işe yaradığı açıkça belirtilmiyor. Ancak FPV gözlükleri, başlık tamamen çıkarılmadığı sürece genellikle çevrenin görülmesini engelliyor.

Çeşitli Telegram kanallarında dolaştığı söylenen özelliklere göre, Avata 2 tartıda 458 gram çekiyor. Orijinal Avata’da 1/1.7 inç olan CMOS sensör boyutunun yeni modelde 1/1.3 inç olarak güncellenmesi bekleniyor. Bu da yeni modelin daha fazla ışık alabileceği anlamına geliyor. Bunun dışında kamera özellikleri değişmeyecek gibi görünüyor. Sadece Avata 2 ile 1080p 240 fps video kaydı yapılabileceği tahmin ediliyor. Avata’da 35.7 Wh olan pil kapasitesinin yeni modelde 50.1 Wh olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Googles 3 ise yine selefine benzer kapasitede bir pile sahip olacak gibi görünüyor. Googles 2’de 17.64 Wh kapasiteli bir pil mevcut. Googles 2’de 290 gram olan ağırlığın yeni modelde 420 gram seviyesine çıkacağı söyleniyor.

DJI Avata 2 ve Googles 3 için resmi duyuru yakın

DJI Avata 2 ve Googles 3 henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak bu son sızıntılar, henüz doğrulanmamış olsalar da, duyurunun çok uzak olmadığını gösteriyor. Fiyat ve çıkış tarihi gibi bilgiler için DJI’dan gelecek resmi açıklamayı beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER