Manşetler

DJI Action 2 aksiyon kamerası Türkiye’de, işte fiyatı ve özellikleri

dji action 2

DJI tarafından üretilmiş şimdiye kadarki en güçlü aksiyon kamerası olarak nitelendirilen Action 2 ekim ayının sonlarında resmi olarak tanıtılmıştı. Bu yeni aksiyon kamerası DJI’ın resmi Türkiye distribütörü Karfo Karacasulu tarafından satışa sunuluyor. Böylelikle DJI Action 2 Türkiye fiyatı da belli oldu.

Şirketin belirttiğine göre Action 2, çok yönlü tasarımıyla kullanıcılarına aksiyondan daha fazlasını sunuyor. Manyetik tasarımı sayesinde aksesuarların zahmetsizce değişmesini sağlıyor.  DJI Action 2 ile doğa yürüyüşlerinden safarilere, yarış pistlerinden sörfe kadar her aktivitede çekim yapılabiliyor. Üstelik dalış ile ilgilenen sualtı meraklılarından enduro ile ilgilenen motosiklet sevdalılarına kadar tüm koşullarda görüntü almak isteyenlerin güvenle kullanabileceği bir kamera olarak nitelendiriliyor.

Hafif alüminyum alaşımlı gövdesiyle şık, minimalist bir görünümü ile pürüzsüz ve sağlam bir yapıya sahip olduğuna dikkat çekilen DJI Action 2’nin manyetik kilitleme tasarımı, aksesuarları hızlı ve güvenli bir şekilde değiştirmeye olanak tanıyor. Optimum performans ve güzellik için merceğin şekli ve açısı dikkatle düşünülerek tasarlanan Action 2, sezgisel özelliklerle dolu bir dünya sunuyor. Action 2 manyetik tasarımı ile kullanıcılar güçlü modüller ve aksesuarlar arasında özgürce geçiş yapabiliyor. 4K/120fps çekim yapabilme özelliği ile daha önce görülmemiş yüksekliklere ulaşabilen DJI Action 2, sahip olduğu zengin ayrıntılarla şaşırtıcı derecede pürüzsüz görüntüler kaydediyor. DJI Action 2, ultra geniş 155 derecelik görüş açısı ile perspektifleri genişletip iyileştirilmiş alan derinliği elde etmeyi sağlarken, özel küresel olmayan lensi kenarları keskinleştiriyor ve görüntü bozulmasını azaltıyor.

dji action 2

DJI’ın en yeni yerleşik stabilizasyon algoritması Horizon Steady sayesinde Action 2, aksiyon ne kadar vahşi olursa olsun, çekim seviyesini koruyor ve go-karttan kır bisikletine kadar kamera sarsıntısını ve dönüşünü gerçek zamanlı olarak algılıyor ve düzeltiyor. Ön Dokunmatik Ekran Modülü ile öz çekimlerde harikalar yaratan kamera, vloggerlar düşünülerek tasarlanan öne bakan OLED dokunmatik ekranı ve 4 mikrofonlu Matrix Stereo ile maceraları anlatırken videolar oluşturmaya ve net ses yakalamaya olanak tanıyor. Action 2’nin aksesuar bağlanabilen manyetik yuvaları ile daha yaratıcı ve sınırları zorlayan çekimler yapılabiliyor. Güç Modülü ile Action 2 bağlandığında bir microSD kart yuvası kazanıyor ve 180 dakikaya kadar çekim yapılabiliyor, böylece hiçbir anı kaçırmadan çekim yapıp anıları biriktirmek daha keyifli hale geliyor. Bir aksiyon kamerasından çok daha fazlasını sunan Action 2 ile grup selfieleri ve sabit videolar Uzaktan Kumandalı Uzatma Çubuğu ile çekilebiliyor. Muhteşem olanı yakalarken anda kalmanızı sağlayan Action 2, Manyetik Kordon ve Manyetik Kafa Bandı ile giyilebilir teknoloji rahatlığı sunuyor. Göğüse veya başa rahatça takabiliyorken eller serbest bırakabiliyor ve FPV’de film çekilebiliyor.

DJI Action 2 Türkiye fiyatı

Türkiye fiyatları aşağıdaki gibi veriliyor:

  • Güç Modüllü Combo Fiyatı: 541 $
  • Çift Ekranlı Combo Fiyatı: 703 $

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER