Eğlence

Disney+’ın reklamlı abonelik paketi önümüzdeki ay kullanıma sunulacak

disney+ türkiye disney+ reklamlı abonelik
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Disney+ reklamlı abonelik paketinin hazırlandığı daha önce açıklanmıştı. Bu paketin 8 Aralık itibarıyla kullanıma sunulacağı ortaya çıktı. Reklamlı paketin ABD’deki aylık ücretinin 7.99 dolar olduğu, reklamsız paketin aylık fiyatının ise 10.99 dolara yükseldiği de Disney tarafından verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Disney+ için ABD’de platforma Hulu ve ESPN+ ile birlikte bir paket hâlinde abone olma seçenekleri de sunuluyor. Bu paketlerin fiyatlarının da artacağı görülüyor. Örneğin Disney+ ve Hulu’yu reklamlı şekilde izlemeyi sağlayan ikili paketin ücreti yeni müşteriler için 9.99 dolar olarak belirlendi.

Bu iki servisin yanına ESPN+ eklendiğinde ise fiyat 12.99 dolara çıkıyor. Bu üç servisi reklamsız olarak izlemek isteyenlerin ise 19.99 dolar ödemesi gerekiyor. Mevcut abonelere sunulan ve Disney+’ın reklamsız, Hulu’nun ise reklamlı olarak izlenebildiği üçlü paketin fiyatı ise 14.99 dolar olacak.

Disney+ reklamlı pakete yıllık ödemeyle abone olmak da mümkün

Disney+’ın reklam gösterilen Temel paketine ABD’de 80 dolar ödeyerek yıllık abone olmak mümkün olacak. Reklamsız Premium paketin ABD’deki yıllık abonelik bedeli ise 110 dolar olacak.Yıllık ödeme ile iki ayı bedavaya getirmek mümkün oluyor.

Disney+ reklamlı paketi ilk etapta Türkiye’de kullanmak mümkün olmayacak gibi görünüyor. Platformun Türkiye’deki internet sitesine bakıldığında abonelik seçenekleri arasında reklamlı temel paketi şu an için görmek mümkün olmuyor. ABD’deki fiyat artışının da Türkiye için geçerli olmadığını belirtmek gerekiyor. Servisin Türkiye’deki aylık abonelik bedeli hâlâ 34,99 TL. Yıllık abonelik içinse 349,90 dolar ödemek gerekiyor. Türkiye’deki geçmişi henüz bir yıldan kısa olan Disney+’ın fiyatını artırmaması mantıklı görünüyor. Buna ek olarak, Hulu’nun yapımlarının Türkiye’de Disney+’ta izlenebildiğini belirtmekte de fayda var.

İLGİLİ HABERLER