Eğlence

Discovery Plus ile Discovery, HGTV, Food Network ve daha birçok içerik bir arada

discovery plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Discovery’nin yeni dijital yayın platformu Discovery Plus‘ın Amerika lansmanı gerçekleştirildi. 55 binden fazla bölüm ile bugüne kadarki en geniş içerik arşivine sahip olduğu belirtilen yeni platform Discovery Plus, Discovery’nin simge niteliğindeki programları, BBC’nin Doğa Belgeselleri, A&E Networks ile Group Nine yapımları ve Olimpiyat Oyunları dahil olmak üzere sayısız canlı spor yayınıyla abonelerine çok geniş bir yelpazede programlar sunacak.

Discovery Plus, Amerika’da 4 Ocak 2021 tarihinde Verizon ortaklığıyla izleyicilere sunulacak. Platform ilk aşamada, Hindistan, Birleşik Krallık ve İrlanda ile başlayarak 25 ülkede kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Discovery Plus’ın en geniş içerik portföyüne sahip yeni dijital yayın platformu olacağı belirtiliyor. Platform, yaşam tarzı, ilişkiler, ev, emlak, yemek, suç, paranormal olaylar, macera, doğa tarihi, bilim, teknoloji ve çevre gibi Discovery kanallarının liderliği elinde bulundurduğu türlerde sınırsız sayıda arşiv programın yanı sıra sadece Discovery Plus’a özel, çok sayıda yeni, kaliteli orijinal seri ve belgeseli izleyicilerin beğenisine sunacak.

Discovery Plus, Discovery medya grubuna ait; HGTV, Food Network, TLC, ID, OWN, Travel Channel, Discovery Channel ve Animal Planet gibi sevilen kanallarda yayınlanan 2.500’den fazla yapıma ait, 55.000 küsur bölümü tek bir platformda toplayacak. ABD’deki izleyicilerin aynı zamanda Chip ile Joanna Gaines, Will Packer ile Kevin Hart, Duff Goldman, Amy Schumer, David Schwimmer, Sir David Attenborough, Bobby Flay ile Giada De Laurentiis, Joe Kenda ve Mike Rowe gibi sevilen ekran yüzlerinin yeni yapımlarına da erişimi olacak.

Discovery Plus, abonelerine BBC’nin Planet Earth ve Blue Planet gibi çığır açan belgesellerinin yanı sıra The Dodo’ya ait özgün içeriklerin de bulunduğu doğa ve çevreyi konu alan kapsamlı program seçkisi de sunacak. Bu içeriklere ek olarak tarihte ilk defa A&E, History ve Lifetime kanallarına ait en iyi programları, Discovery kanallarının içerikleriyle bir araya getirecek.

Discovery, Inc.’in Başkanı ve CEO’su David Zaslav, “İki senedir yeni platformumuz Discovery Plus için çalışıyorduk. Platformumuzun lansmanını dünya çapında başarı yakalamış markaları, sevilen ekran yüzleri ve 50 yeni içeriğin de bulunduğu bugüne kadarki en büyük özgün içerik arşiviyle yapıyoruz. Yeni içerik sayısı her hafta artacak. Discovery Plus ile gerçek dünyayı konu alan en kapsamlı yayın platformunu kurmuş olduk. İçeriklerimizi izleyicilerimize sunmak için Verizon ile kurduğumuz ortaklıktan dolayı çok heyecanlıyız.” dedi.

Discovery Plus’ın dünya çapındaki genişleme planı

Discovery, Dünya lansmanında zengin yerel içerik arşivini ve canlı spor yayınlarını da yeni dijital platformuna katarak ilk etapta; İskandinav ülkeleri, İtalya, Hollanda ve İspanya olmak üzere 25’ten fazla ülkede yayına başlayacak. 2021 yılında da Latin Amerika pazarına girecek olan Discovery Plus, geçtiğimiz ay Discovery ve Sky ortaklığında Birleşik Krallık’ta yayına başladı.

Discovery Plus Avrupa’da, Eurosport tarafından yayınlanan tenis Grand Slam’leri ve bisiklet turlarının yanı sıra motor sporları, futbol ve kış sporları gibi farklı spor dallarından müsabakaları canlı yayınlayacak. 2021 yazında Tokyo’da düzenlenmesi planlanan Olimpiyat Oyunları’ndaki tüm müsabakalar da Discovery Plus’tan takip edilebilecek.

Discovery International’ın Başkanı ve CEO’su JB Perrette, “Yıllardır dünyanın dört bir yanındaki izleyicileri, sevdikleri yerel sesler ve hikayeler ile bir araya getiren Discovery faaliyet gösterdiği her yerde ilham kaynağı olup, keyifli bir deneyim sunarak sadık bir izleyici kitlesine sahip oldu. Global ile yereli buluşturarak izleyicilerimize yenilikler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Discovery Plus abonelik ücreti

Discovery Plus, ABD’de aylık 4.99 dolardan başlayan fiyatlarla kullanıcılara sunulacak ve reklamsız versiyonun fiyatı aylık 6.99 dolar olacak. Beş kullanıcı profili ve eş zamanlı dört ayrı cihazdan izleme seçeneğiyle bir online video yayın platformunun abonelerine sunduğu en iyi teklife sahip olacak.

İLGİLİ HABERLER