Teknoloji

Dino Swords ile Google’ın Dinozor oyununa cephanelik kazandırılıyor

dino swords

Google’ın Chrome internet tarayıcısına gizlediği koşucu oyunu Dinozor, bilgisayar internete bağlı olmadığında ortaya çıkan bir sürpriz yumurta gibi. Bu sayede internette gezinemeyen kullanıcılar en azından oyun oynayarak can sıkıntısından kurtuluyor. Bu gizemli oyunun artık güncellenmesi gerektiğine dair yorumları Google’ın dikkate aldığını görüyoruz.

İnternet ortak girişimi MSCHF ve 100 Thieves iş birliğiyle geliştirilen özelleştirilmiş bir Dinozor versiyonu olan Dino Swords, güzel görünümlü ve granülleştirilmiş T-Rex’e çeşitli silahları kullanma imkanı sağlıyor. Silahlar çeşitli tuşlara gizlenmiş, ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta bulunuyor. Bazı silahlar dinozorun kendi kendisini imha etmesine neden oluyor.

MSCHF’nin strateji başkanı Daniel Greenberg, The Verge sitesine verdiği demeçte açıklamada Google’ın “Dino oyunu, Addicting Games ve Miniclip oyunları gibi şeylerin altın çağından kalan son mirastır.” diyerek oyunu modlamanın sadece form için daha doğru hale getirmek olduğunu ekledi. Modlanmış güncelleme ile Dinozor oyunu, kullanıcıları mini Flash oyunların hakim olduğu bundan 15-20 yıl öncesine götürüyor.

100 Thieves sahibi ve CEO’su Matthew “Nadeshot” Haag ise, “Dino Swords, klasik Chrome dinozor koşucu oyununu ele aldığımız ve koşmanıza yardımcı olacak 26 silahla abartılı hale getirdiğimiz bir oyun.” dedi. “Birçoğu klasik video oyunu silahlarına saygı gösteriyor, bazıları tamamen OP ve bazıları tamamen yararsız. Kilidini açmanın oldukça zor olduğu birkaç sürpriz yumurta bile var.”

Oyunda sunulan cephanelik neredeyse saçma denilecek seviyede geniş, ancak 100 Thieves ekibi oyunu oynayanların bunların hepsini kullanmasını umuyor. Nadeshot yaptığı açıklamada, “Dünyanın en iyi Dino Swords oyuncuları olduklarını gösterebilen insanlar için harika ödüller var.” dedi, ancak bu ödüllerin ne olduğu bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER