Teknoloji

Diesel’in yeni akıllı saati Full Guard 2.5 daha da büyük

diesel full guard 2.5

diesel full guard 2.5Fossil‘in bir alt markası olan Diesel, çoğunlukla büyük boyutlu kol saatleriyle biliniyor. Geçen yıl ilk Wear OS (o zamanlar Android Wear’dı) tabanlı akıllı saati On Full Guard‘ı çıkardığında çok şaşırtmamıştı. Bu akıllı saat, 48mm’lik kasasıyla en büyük akıllı telefonlardan bir tanesi olmuştu.

Diğer şirketler ürünleri arasında bir yıllık boşluk verip, ürünlerinin boyutlarını azaltma yoluna giderken, Diesel ise tam tersini yaptı. İlk akıllı saatin devamı niteliğinde olan Diesel Full Guard 2.5, daha büyük bir kasayla geliyor.

56mm’lik kasası ve 1.39 inçlik ekranıyla, Diesel Full Guard 2.5 piyasadaki en büyük akıllı saat olma özelliğini taşıyor. Google’ın Wear OS işletim sistemiyle çalışan bu akıllı saat, NFC ile de Google Pay ödeme sistemiyle kullanım sağlıyor. Fitness takibi için de kalp hızı sensörü ve entegre GPS‘i bulunuyor.

Diesel, kullanıcıların Full Guard 2.5 ile tek bir şarjla iki güne varan pil ömrüne ulaşabileceklerini belirtiyor. Bu, bir akıllı saat için ortalamanın üstünde. Ancak Full Guard 2.5 gibi, büyük boyutlu bir saattin daha fazlasını sunacak büyüklükte bir pil barındırmasını beklerdik.

Diesel Full Guard 2.5’in kahverengi kayışlı gri kasa, gri kayışlı siyah kasa ve siyah kayışlı siyah kasa gibi üç farklı kombinasyonu bulunacak. Akıllı saat ekim ayı içinde yurt dışında satışa sunulacak. Fiyatı ise henüz resmiyet kazanmadı.

İLGİLİ HABERLER