Eğlence

Diablo IV’ün çıkış tarihi belli oldu

diablo iv

Yeni masaüstü Diablo oyunu, on yıldan uzun bir aranın ardından oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Blizzard’dan yapılan açıklamaya göre, Diablo IV 6 Haziran 2023’te oyuncularla buluşacak. Oyunun herkese açık beta sürümünün 2023’ün başlarında çıkacağını düşününce açıklanan tarih çok şaşırtıcı görünmüyor.

Yeni Diablo oyunu, serinin yoğun eleştirilere maruz kalan üçüncü oyununun ardından bir tür “yeniden doğuş” vadediyor. Oyunda oyuncuları yeni sınıflar ve aşina oldukları oyun mekanikleri bekliyor.

Yeni oyunla birlikte taktiksel derinlik artırılırken, deneysellik de kuvvetleniyor. Oyunda hikayenin farklı katmanlarının açılışının da daha kolay hâle geldiği belirtiliyor. Oyunun merkezinde mabede dönen Hatred’ın kızı Lilith ile verilen mücadele bulunuyor.

Diablo IV parayla ilerlemeye izin vermeyecek

Diablo IV’te oyuncuların oyun içi satın almalarla bir şeyler “kazanmasına” müsade edilmeyeceği daha önce açıklanmıştı. Oyuncular sadece kozmetik unsurlar ve görsel güncellemelere daha hızlı erişmeyi sağlayacak sezon biletleri için para ödeyecek.

İLGİLİ HABERLER