Eğlence

Cyberpunk 2077 animasyon dizisi 2022’de Netflix’e geliyor

cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 uzun süredir oyun severler tarafından merakla bekleniyor. Ancak Cyberpunk hayranlarının bekleyişi oyunun çıkışıyla da sona ermeyecek. CD Projekt Red ve Netflix, Cyberpunk: Edgerunners isimli yeni bir animasyon dizisinin duyurusunu yaptı.

2022’de Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkacak olan Edgerunners, oyunun dünyasında geçen bir macerayı anlatacak. Diziye dair detaylar oldukça sınırlı olsa da, izleyicilere yeni karakterlerin olduğu yeni bir hikayenin anlatılacağı belirtiliyor. Night City’nin oyun ve dizi arasındaki tek ortak unsur olacağı ifade ediliyor.

Dizinin yapımcıları arasında daha önce Kill la Kill ve Little Witch Academia gibi içeriklere imza atan Trigger, Inc. isimli şirket bulunuyor. Trigger’in tarzını sevenlerin Cyberpunk dizisini de sevmesi muhtemel görünüyor.

Cyberpunk 2077 çok uzun süredir beklendiği için büyük ihtimalle dünya genelinde hatırı sayılır bir ilgiyle karşılanacak. Oyunun çıkışından iki yıl sonra ekranlara gelecek dizinin bu ilgiyi tekrar canlandırıp canlandırmayacağını görmek içinse beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER