Eğlence

Cut the Rope 2 19 Aralıkta iPhone ve iPad’e, 2014 başında Android’e geliyor

ZeptoLab büyük bir başarı yakalayan Cut the Rope’un yeni oyununu resmen duyurdu. Cut the Rope 2: Om Nom’un Beklenmeyen Macerası adını taşıyacak olan oyun 19 Aralıkta iPhone, iPad ve iPod touch için yayınlanacak. Oyunu indirmek isteyen iOS cihaz sahiplerinin 1,99 TL ödemesi gerekecek. Cut the Rope 2’nin Android versiyonu ise 2014 başında Google Play’deki yerini alacak.

cut-the-rope-2-141213

Cut the Rope 2 ile birlikte oyuncular ilk kez Om Nom’u hareket ettirebilecek ve onunla etkileşime geçebilecekler. Yeni görevler ve oyun unsurları toplam 120 seviyede oyunculara sunulurken, Nommies adı verilen yardımcı karakterler de yolculuğu boyunca Om Nom’a çeşitli noktalarda yardımcı olacak. Oyunda orman, hurdalık, metro gibi mekanlar kullanılıyor.

Cut the Rope 2’yi duyuran ZeptoLab, serinin diğer oyunlarını da unutmadı. Orijinal Cut the Rope’da Om Nom’u kayıplara karıştıran şirket, böylelikle Cut the Rope 2 için geri sayımı farklı bir biçimde gerçekleştiriyor. Cut the Rope: Time Travel’a yeni seviyeler ekleyen şirket, Cut the Rope: Experiments için yeni bölümlerin de aralık ayı içinde yayınlanacağını duyurdu.

İlgili >> Cut the Rope

İLGİLİ HABERLER