Teknoloji

Cristiano Ronaldo Monster ile birlikte kendi kulaklık serisini oluşturdu

cristiano-ronaldo-050815

Kulaklıkların profesyonel sporcular açısından oldukça önemli aksesuarlar olduğu, maç önü ve maç sonu röportajlar sırasında kaydedilen görüntüler sayesinde rahatlıkla anlaşılıyor. Pek çok sporcu müsabaka öncesi röportaj verirken büyük kulaklıklarla kameralar karşısında boy gösteriyor.

roc-sport-superslim-050815

Lionel Messi ile birlikte halihazırda dünya futbolunun en büyük iki yıldızından biri olan Cristiano Ronaldo da, meslektaşlarının bu ilgisine kayıtsız kalamadı. Yeni ürünleri popüler hâle getirme konusunda oldukça etkili olan yıldız futbolcu, Monster ile işbirliğine giderek ” ROC Live Life Loud” adını verdiği kulaklık serisini oluşturdu.

roc-sport-freedom-050815

Hayatındaki her şeyin kalite ve performansla ilgili olduğunu söyleyen Cristiano Ronaldo, ROC Live Life Loud’u dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına piyasadaki en iyi tasarımı ve en yüksek ses kalitesini ulaştırmak için hayata geçirdiğini belirtti.

roc-sport-black-platinum-050815

ROC Live Life Loud serisinde şu an için üç farklı model bulunuyor. Kablosuz kulak üstü kulaklık ROC Sport Freedom, kablosuz kulak içi kulaklık ROC Sport SuperSlim ve kablolu kulak üstü kulaklık ROC Sport adını taşıyan modeller sırasıyla 250, 170 ve 300 dolarlık fiyat etiketiyle satılacak. Tüm modellerde “Sport” ismi bulunsa da, sadece SuperSlim modelinin tere karşı dayanıklı olduğunu belirtmek gerekiyor. Cristiano Ronaldo imzalı kulaklıkların ne zaman satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER