Teknoloji

Coca-Cola akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor

coca-cola akıllı telefon

Coca-Cola denince herkesin aklına doğal olarak dünyanın en çok tüketilen içeriklerinden biri geliyor. Ancak bu algı yakında biraz değişebilir. Yeni bir iddiaya göre, Coca-Cola akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Bu telefona ait olduğu söylenen bir görsel de ortaya çıktı.

Coca-Cola’nın bu telefon için bir telefon üreticisiyle iş birliğine gittiğini tahmin etmek pek zor değil. Bu üreticinin kim olduğu konusunda ise henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Ancak telefonun tasarımı, Coca-Cola’nın bu yolculuktaki ortağının Realme olduğunu düşündürüyor.

Görsele bakıldığında telefonun parlak arka panelinde biri büyük, diğeri de küçük iki Coca-Cola logosunun olduğu görülüyor. Kırmızı renk de Coca-Cola’nın ana rengiyle uyumu gösteriyor. Kameraların yerleştirildiği iki yuvarlak halka ve sağ kenardaki ses kontrol tuşları da görselde fark edilen unsurlar arasında yer alıyor.

Coca-Cola akıllı telefon için özel bir arayüz de hazırlayabilir

Telefonun özellikleri konusunda henüz net bir bilgi yok. Ancak telefonun Realme 10 4G modeline olan benzerliği dikkat çekiyor. Realme’nin geçmişte de bu tarz iş birliklerine girdiğini düşününce Coca-Cola ile ortaklığa gidilmesi çok şaşırtıcı görünmüyor.

Akıllı telefonun özel bir kullanıcı arayüzü ve ambalajla piyasaya çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Coca-Cola akıllı telefon çıkarsa bile, bunun tüm dünyada satılmayabileceğini belirtmek gerekiyor. Konuyu gündeme getiren duyumcu Mukul Sharma, telefonun ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacağını belirtti. Diğer ülkelerde satış konusunda şimdilik bir bilgi mevcut değil.

İLGİLİ HABERLER