Teknoloji

E-posta uygulaması CloudMagic’e güvenlik odaklı işlevler

cloudmagic-160115

Günümüzde pek çok kişi akıllı telefonlar aracılığıyla e-postalarını yönetiyor. Bu da akıllı telefonlar için güvenilir bir e-posta uygulamasına sahip olmanın önemini artırıyor. Google’ın son hamlesi Inbox e-posta deneyimine farklı bir bakış açısı getirse de, pek çok mobil cihaz kullanıcısı için geleneksel e-posta formatı halen daha kıymetli durumda. Bu formatı sunan uygulamalardan biri olan CloudMagic için yayınlanan son güncelleme, uygulamaya ücretli bir model ve yeni özellikler kazandırıyor.

Uygulamanın ücretli modeline geçiş yapanlar, ayda 4.99 dolar karşılığında servise diledikleri kadar e-posta adresi ekleyebiliyor. CloudMagic’in Pro sürümü kullanıcılara farklı cihazlar arasında eş zamanlama yapma fırsatını da sunuyor. Hesap rumuzları, atanmış renkler ve bildirim ayarları da CloudMagic Pro sayesinde eş zamanlanabiliyor.

Güncellemenin getirdiği yeni özellikler arasında güvenlik odaklı özellikler dikkat çekiyor. Örneğin cep telefonu çalınan veya telefonunu kaybeden kullanıcılar, CloudMagic’in web sitesi aracılığıyla uygulamada bulunan tüm verilerini temizleyebiliyor. Güncellemenin ardından kullanıcılara e-posta eklerini arka planda açma fırsatı da sunuluyor.

CloudMagic’in Pro sürümüne geçiş yapanlar destek konusunda da öncelik kazanıyor. Uygulamayla ilgili bir sorusu veya problemi olan Pro kullanıcılar, çözüm sıralamasında önlere alınıyor.

CloudMagic’in yeni özellikleri kulağa oldukça güzel gelse de, kullanıcıları ayda 4.99 dolar ödemeye ikna edip edemeyecekleri konusunda halen çeşitli şüpheler bulunuyor. Aylık ödeme yapmak yerine yıllık ödeme yapmayı tercih edenlerden ise 44.99 dolar talep ediliyor.

İLGİLİ HABERLER